Rohkema info nägemiseks:

KULTUURILAEGAS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 169; jälgijaid - 6. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KULTUURILAEGAS MTÜ kohta arvamuslugu!"

KULTUURILAEGAS MTÜ hetkeolukord

Juba 169 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Kultuurilaegas on loodud 07.01.2009. aastal.

Ühingu tegevuse eesmärgiks on kultuuriliste projektide, ürituste ning tegevuste kavandamine ja korraldamine. Algatame ja ja koordineerime kodanike omaalgatust ja aktiivset vabaaja sisustamist toetavaid projekte rahvakultuuri, kunsti ja käsitöö valdkondades. Organiseerime erinevaid koolitusi, seminare, õpitubasid ning üritusi.

MTÜ Kultuurilaegas on asutatud 4 liikme poolt. Tänaseks korraldab tööd juhatus, mis koosneb 3 liikmest. 2023. aastal liikmeid juurde ei tulnud ei ole. Lahkus 1 liige. MTÜ ei maksa tasu juhatuse liikmetele ning ühingus ei ole töölepingu alusel töötavaid isikuid.

Ühingul on pangas kaks arvelduskontot: jooksvateks kulutusteks ja eraldi kontot nõudvate sihtfinantseeringute kajastamist nõudvate projektide rahastamise korraldamiseks.

2023. aasta peamisteks tegevusteks olid kultuurisündmuste korraldamine.

MTÜ Kultuurilaegas on jätkuvalt tegutsev mittetulundusühing.

KULTUURILAEGAS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.