Rohkema info nägemiseks:

RAPLA TENNISEKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 558; jälgijaid - 7. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta RAPLA TENNISEKLUBI MTÜ kohta arvamuslugu!"

RAPLA TENNISEKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 558 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Rapla Tenniseklubi jätkas 2022.a. planeeritud tennisealaste tegevustega. Klubi liikmete arv oli sama mis aasta tagasi ehk 38, liikmetest 2/3 on mehed ning 1/3 naised. Viidi läbi erinevaid klubiturniire, ka lahtise osavõtuvõimalusega väljaspool klubi liikmelisust. Osaleti edukalt Eestis toimuvatel harrastustennise turniiridel. Organiseeriti mänguvõimalusi talvehooajal erinevates Eesti piirkondades. Jätkus suvine iganädalane tenniseneljapäevakute sari.

Klubi põhibaasiks olid jätkuvalt 2 savi-liivaväljakut Raplas Jõe tänaval. Nimetatud väljakutel viidi läbi ka Rapla maakonna tennise meistrivõistlused.

2023.a.jätkab klubi põhijoontes samade tegevussuundadega. Eesmärk on tennise populaarsust ja kandepinda Rapla maakonnas jätkuvalt laiendada ja tuua tennise juurde uusi harrastajaid ja ala toetajaid, kasvatada klubi liikmete arvu, suurendada noorte osakaalu, jätkata koostöös Rapla Tennisekooliga laste ja algajate treeninguid, arendada edasi tennisehalli rajamise projekti, mis on jõudnud detailplaneeringu kehtestamise faasi.

Klubi juhatus oli 2022.a. 1-liikmeline, juhatuse liikmele palka ei makstud

RAPLA TENNISEKLUBI MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.