Rohkema info nägemiseks:

Donatas Narmont

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
spordirajatised, sport, kultuur ja haridus, puhkus ja meelelahutus

RAPLA TENNISEKLUBI MTÜ tegevusaruanne 2023

Rapla Tenniseklubi jätkas 2023.a. planeeritud tennisealaste tegevustega. Klubi liikmete arv oli 35, liikmetest ca 2/3 on mehed ning 1/3 naised. Viidi läbi erinevaid klubiturniire ja organiseeriti võimalusel algajatele tennisekoolitust. Osaleti Eestis toimuvatel harrastustennise turniiridel ja erinevatel muudel tennisevõistlustel. Jätkus suvine iganädalane tenniseneljapäevakute sari. Klubi põhibaasiks olid jätkuvalt 2 savi-liivaväljakut Raplas Jõe tänaval. Nimetatud väljakutel viidi läbi ka Rapla maakonna tennise meistrivõistlused. 2024.a.jätkab klubi põhijoontes samade tegevussuundadega.

Dropdown

kõik artiklid

Virtuaaljooksud JUUNI lõpuni.

Juuni lõpuni on võimalik osaleda ka Fenster Rapla Selveri suurjooksu VIRTUAALJOOKSUDEL! Tulemusi saab sisestada samuti juuni lõpuni!Kõikidele osalejatele medal!
raplaselverijooks.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.