Rohkema info nägemiseks:

EESTI ÜHISTRANSPORDIHUVILISED MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 226; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI ÜHISTRANSPORDIHUVILISED MTÜ kohta arvamuslugu!"

EESTI ÜHISTRANSPORDIHUVILISED MTÜ hetkeolukord

Juba 226 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Eesti Ühistranspordihuvilised (edaspidi Ühing) asutati 7 asutajaliikme poolt 28. veebruaril 2009. Ühing registreeriti Harju Maakohtu registriosakonnas 5. mail 2009. Asutajaliikmed moodustasid Ühingu 7-liikmelise juhatuse. Hiljem on juhatuse liikmete arv Ühingu operatiivsemaks juhtimiseks vähendatud kolmele. Seisuga 31.12.2023 oli liikmeid 21. Korraldati üks üldkoosolek juunikuus ja aastalõpu koosolek detsembrikuus. Liikmed osalesid mitmetel ühistranspordi- ja vanatehnikaüritustel.

Ühingu eesmärkideks on: (cid:127) koondada eri ühistranspordiliikide asjatundlikud huvilised (edaspidi “huvilised”) ühte organisatsiooni; (cid:127) populariseerida ühistransporti, kasutades selleks avalikke internetilehekülgi; (cid:127) tegeleda neutraalselt Eesti ühistranspordi uurimise ja jälgimisega, sealhulgas kogudes nii ajaloolist informatsiooni kui ka vaadeldes hetkeseisu; (cid:127) korraldada huviliste ja ühistranspordiettevõtete vahelist koostööd, arendades firmadega partnerlikke suhteid.

Ühingu liikmed on majandusaasta jooksul tegutsenud kõigis loetletud valdkondades.

EESTI ÜHISTRANSPORDIHUVILISED MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.