Rohkema info nägemiseks:

VILJANDIMAA RAHVAKULTUURISELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 174; jälgijaid - 7. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VILJANDIMAA RAHVAKULTUURISELTS MTÜ kohta arvamuslugu!"

VILJANDIMAA RAHVAKULTUURISELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 174 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Viljandimaa Rahvakultuuriselts (lühend RKS) loodi 2010 aastal.

Seltsieesmärgiks on rahvakultuuri hoidmine, arendamine ja piirkondliku eripära säilitamine.

RKS toimetab projektipõhiselt ning seltsil on 2 liiget.

2021. aastal korraldas selts mitmeid ülemaakondlikke suursündmusi ning samuti erinevaid koolitusi rahvakultuuriga tegelevatele inimesele.

Suursündmused ja projektid aastal 2022: * Viljandimaa kultuuritöötajate koolitused ja õppepäevad * Viljandimaa tantsujuhtide ja koorijuhtide koolitused ja õppepäevad – ettevalmistus osalemiseks 2023 aasta noorte laulu- ja tantsupeoks * Viljandimaa harrastusteatrite õppepäevad * Rahvarõivakomplekti täiendamine naisrühmale Susanna * Laulu- ja tantsupeo protsessis osalevate kollektiivide toetus segarühmale Pärilised * Viljandimaa rahvakultuuri auhind 2021 väljaandmine

RKSi üks pea eesmärke on teha koostööd ja arendada sidemeid Viljandimaa ja teiste maakondade rahvakultuuriga tegelevate ühendustega ja isikutega. Selts on jätkusuutlik ning järgmiseks aastaks on planeeritud mitmeid maakondlikke sündmusi ja koolitusi.

Tegevused aastal 2023:

Rahvakultuuri valdkonna arengu jätkamiseks toimuvad 2023. aastal mitmesugused koolitused, õppepäevad maakonna koorijuhtidele, kultuuritöötajatele ning rahvatantsujuhtidele.

Aasta algusesse on planeeritud Viljandimaa rahvakultuuriauhind 2022 väljaandmise korraldamine.

2023 aasta prioriteediks on 2023. aastal toimuva XIII noorte laulu- ja tantsupeo ettevalmistusega seotud koolitused ning tegevused.

Täiskasvanud rahvatantsurühmadele toimub 2023. aasta kevadel rahvatantsukontsert teatris Ugala.

VILJANDIMAA RAHVAKULTUURISELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.