Rohkema info nägemiseks:

Anneli Kundla

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

SUURE-JAANI KULTUURIKODA MTÜ tegevusaruanne 2022

2022. aastal oli põhitegevuseks Suure-Jaani kihelkondlike kinnaste näituse ettevalmistamine. Valmis 5 paari ERMi ja Viljandi muuseumi kogudes olevate kinnaste ja kinda katkete eeskujul kootud kindaid ning näituse kujundus ja infotahvlid. 17.-23. juunil 2022 toimunud XXV Suure-Jaani Muusikafestivali kaaskorraldaja. MTÜ-l puuduvad palgalised töökohad. Samuti ei saa tasu juhatuse liikmed.

Dropdown

kõik artiklid

VILJANDIMAA RAHVAKULTUURISELTS MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Viljandimaa Rahvakultuuriselts (lühend RKS) loodi 2010 aastal. Seltsieesmärgiks on rahvakultuuri hoidmine, arendamine ja piirkondliku eripära säilitamine.
ssb.ee
MTÜ Viljandimaa Rahvakultuuriselts (lühend RKS) loodi 2010 aastal. Seltsieesmärgiks on rahvakultuuri hoidmine, arendamine ja piirkondliku eripära säilitamine. RKS toimetab projektipõhiselt ning seltsil on 2 liiget. 2021. aastal korraldas selts mitmeid ülemaakondlikke suursündmusi ning samuti erinevaid koolitusi rahvakultuuriga tegelevatele inimesele. Suursündmused ja projektid aastal 2022: * Viljandimaa kultuuritöötajate koolitused ja õppepäevad * Viljandimaa tantsujuhtide ja koorijuhtide koolitused ja õppepäevad – ettevalmistus osalemiseks 2023 aasta noorte laulu- ja tantsupeoks *

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.