Rohkema info nägemiseks:

TALLINN, KIVILA TN 20 // 22 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 431; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINN, KIVILA TN kohta arvamuslugu!"

TALLINN, KIVILA TN 20 // 22 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 431 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Korteriühistu Tallinn, Kivila tn 20 // 22 (reg. nr. 80307190) tegevuse eesmärk on Kivila 20 ka Kivila 22 elumajade ühisosade hooldamine ja haldamine ning ühistu liikmete ühiste huvide esindamine. Majades kokku on 120 korterit.

KÜ Tallinn, Kivila tn 20 // 22 asutati 2010 aastal. Korteriühistut juhib 4-liikmeline juhatus, kelle volitused pikendati mais 2022 KÜ üldkoosoleku otsusega järgnevaks kaheks aastaks. Käesolev aruanne on koostatud 2022 aasta kohta.

Majandusaastal 2022 suuri renoveerimistöid ei teostatud. Alustati elumajade trepikodade renoveerimistöödega seotud ettevalmistusi (sh sissekäikude lainedamine ja uste vahetus) ja rahaliste vahendiste kogumist remondifondi kõnealuse suurprojekti teostamiseks. Järsult kallinenud elektri -ja soojusenergia tõttu remondifondimakseid kütteperioodil 2021-2022 ühistu liikmetelt ei korjatud kuna vajalik miinimum oli tol hetkel olemas. Trepikodade renoveerimisega on plaanis alustada aastal 2023.

Töölepingu alusel töötavaid isikuid on ühistus üks (majahoidja). Juhatuse liikme tasu saab KÜ üldkoosoleku otsuse alusel üks juhatuse liige vastavalt varasemalt kehtestatud määrale.

KÜ juhatus kinnitab KÜ Tallinn, Kivila tn 20 // 22 2022.a. raamatupidamise aastaaruande koostamise õigust ja täielikust.

Juhatus deklareerib oma vastutust raamatupidamise aastaaruande koostamise eest ja kinnitab, et majandusaasta aruanne koostamisel rakendatud arvestusmeetodid on vastavuses hea raamatupidamistava nõuetega.

Raamatupidamise aastaaruanne kajastab õigesti ja õiglaselt KÜ Tallinn, Kivila tn 20 // 22 finantsseisundit, majandustulemust ja rahavoogusid.

KÜ Tallinn, Kivila tn 20 // 22 on jätkuvalt tegutsev mittetulundusühing.

TALLINN, KIVILA TN 20 // 22 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.