Rohkema info nägemiseks:

KEILA KORVPALLIKOOL MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 695; jälgijaid - 6. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KEILA KORVPALLIKOOL MTÜ kohta arvamuslugu!"

KEILA KORVPALLIKOOL MTÜ hetkeolukord

Juba 695 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 19 korda.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

MTÜ Keila Korvpallikooli eesmärgiks on edendada kehakultuurilist tegevust Lääne-Harjumaal ning luua järjepidev korvpalliarengu süsteem tervisespordist kuni tippspordini. Kaheteistkümne tegevusuaastaga on suudetud luua järjepidev korvpalli arendamise süsteemi. Treeningud toimuvad Keilas, Sauel, Vasalemmas ja Laulasmaal.

Kõikide vanusegruppide võistkonnad osalesid Eesti meistrivõistlustel, kus parimaks tulemuseks oli U14 tüdrukute teine koht. U18 poisid saavutasid 5. koha. Eesti noortekoondisse kuulusid 9 õpilast. Euroopa

Noorte Korvpalliliigas said U16 poisid kokkuvõttes kuuenda koha.

Osaleti erinevate vanuseklassi noortega mitmetel rahvusvahelistel turniiridel Soomes ja Eestis.

2021/2022 hooajal osales Keila Korvpallikooli treeningutel 425 last ja noort. Lapsi juhendasid 8 treenerit.

Kõik treenerid omavad treeneri kutsekvalifikatsiooni tunnistust.

Peale pandeemia aastaid toimusid taas traditsioonilised üritused. Keila koolinoorte korvpalli meistrivõistlused, kus tavapäraselt osales ligi 400 õpilast. Samuti üritused „Keila Päev” ja „Saue linna päev”.

Samuti planeeritud noorte korvpalliturniir „Keila Kevadturniir 2022“ U8 vanuseklassi poistele jäi samuti ära.

Treeneritele korraldati sisekoolitusi ja seminare. Lisaks osaleti rahvusvaheliste lektorite koolitustel.

2022. aasta suvel korraldati kolm treeninglaagrit – Kloogarannas, Tuksis ja Kurgjärvel. MTÜ Keila

Korvpallikooli tegemisi on kajastatud sotsiaalmeedias, kohalikes ajalehtedes, koduleheküljel ja riiklikes päevalehtedes.

Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal moodustas Keila Korvpallikool MTÜ tulu 205 116 eurot, millest 170 116 eurot saadi liikmetelt ja summa 35 000 eurot ettevõtlusest. Lisaks saadi toetusi summas 98 663 eurot. Keila Korvpallikool MTÜ kulud olid kokku summas 327 997 eurot, millest suurem osa summas 182 527 eurot oli seotud sihtotstarbeliste projektide ja MTÜ tegevusega. 2022. aastal soetati uut põhivara summas 12 300 eurot, kulumit arvestati summas 5 742 eurot.

Personal 2022. aastal oli Keila Korvpallikool MTÜ `s keskmiselt kaheksa (8) töötaja, kellele maksti tasusid koos maksudega summas 79 928 eurot.

Eesmärgid ja tegevussuunad järgmiseks majandusaastaks 2023.a. majandusaastaks on plaanis uute (tüdrukute ja poiste) treeningrühmade avamine Keilas ja filiaalide tegevuse laiendamine. Lisaks lastele-ja noortele suunatud ürituste korraldamine. Olulisel kohal on treenerite koolitamine ja seeläbi kvaliteedi tõus. Tihedam koostöö ja koolitused lastevanematele.

Jätkuvalt on prioriteediks koostöö loomine kohalike ettevõtetega. Plaanis on osaleda Euroopa liigas, Balti liigas, Eesti meistrivõistlustel ja rahvusvahelistel turniiridel. 2023.a.hooajal osalevad Keila Korvpallikooli U20 ja U16 poisid Euroopa liigas. Ees ootavad investeeringud treening – ja võistlusvarustusele.

KEILA KORVPALLIKOOL MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.