Rohkema info nägemiseks:

TÕRVA VALD, ALA KÜLA, KUUSE KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 240; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TÕRVA VALD, ALA kohta arvamuslugu!"

TÕRVA VALD, ALA KÜLA, KUUSE KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 240 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Korteriühistu ülesandeks on KÜ Ala 140 Kuuse 12 korteriga kortermaja ja selle juurde kuuluva maa üldine majandamine ning korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine. KÜ juhatuses on 3 liiget, kes korraldavad igapäevaselt korteriühistu tööd ning töötasu selle eest ei maksta.

KÜ Ala 140 Kuuse on aruandeaastal vahendanud elanikele kommunaalteenuseid ning hooldanud elamu juurde kuuluvat territooriumi. Teostatud on jooksvat pisiremonti, nõuded tarnijatele on tähtajaliselt täidetud, võlgnikke majas ei ole.

Remonttöödest on 2023. aastal ehitatud uus katus tagumisele sissekäigule ja parandatud esimese sissekäigu välistrepp, samuti on sinna paigaldatud metallist käsipuu. Väiksemad remondid on tehtud oma jõududega, kaasates korteriomanikke ja majaelanikke.

Aastast 2021 hakati kasutama Korto Pro süsteemi, kulupõhine arvestuspõhimõte on majaelanikele selgem, nüüd on võimalik saada rahaline ülevaade hetkeseisuga, selle süsteemiga kavatsetakse ka jätkata. Juhatuse liikmetele töötasu ei arvestata.

Tegevusaruande koostas

Einar Tõnisson

KÜ Ala 140 juhatuse esimees

TÕRVA VALD, ALA KÜLA, KUUSE KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.