Rohkema info nägemiseks:

ISAMAA NOORTEÜHENDUS RESPUBLICA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 554; jälgijaid - 8. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ISAMAA NOORTEÜHENDUS RESPUBLICA kohta arvamuslugu!"

ISAMAA NOORTEÜHENDUS RESPUBLICA MTÜ hetkeolukord

Juba 554 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Isamaa Noorteühendus ResPublica (edaspidi ResPublica) on Isamaa Erakonna noorteorganisatsioon. ResPublica maailmavaade on rahvuslik-konservatiivne. ResPublica (endise nimega IRL Noored) on loodud 2008. aastal, mil ühinesid Isamaaliidu ja Res Publica noorteühendused Noor-Isamaa ja Noored Konservatiivid. 2018. aasta augustis toimus organisatsiooni üldkogu, mille raames otsustati muuta organisatsiooni nimi IRL Noortest Isamaa Noorteühendus ResPublicaks.

Veebruaris toimus Itaalias, Roomas Euroopa Rahvapartei noorte (YEPP) presidentide nõukogu. Mitme päeva vältel arutleti majandust ja julgeolekut puudutavate küsimuste üle.

Märtsis kutsus ResPublica koos kõigi Eesti erakondade noorteühendustega üles Eesti riiki, Euroopa Liitu ja NATO-t viivitamatult reageerima

Venemaa Föderatsiooni kuritegelikule sõjategevusele Ukraina riigi ja rahva vastu.

Lisaks algatati arutelu naiste kohustusliku ajateenistuse üle. Ühtlasi avaldati erinevates väljaannetes mitmeid erinevaid arvamuslugusid, korraldati arutelusid ning teisi üritusi. Osaleti erinevates debattides ja töörühmades.

Juunis toimunud üldkogul valiti ühenduse esimeheks Ines Vapper. Juhatusse lisaks esimehele: Cornelia Kangur, Karl Sander Kase, Antonii

Mikko Raimo Kuusk, Aleksander Oksmann, Sten Rokicki, Alexandra Rosenfeldt ning revisjonikomisjoni liikmeks valiti Kristjan Ühtid.

ISAMAA NOORTEÜHENDUS RESPUBLICA MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.