Rohkema info nägemiseks:

PALAMUSE PRITSUMEHED MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 400; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PALAMUSE PRITSUMEHED MTÜ kohta arvamuslugu!"

PALAMUSE PRITSUMEHED MTÜ hetkeolukord

Juba 400 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Peamine tegevusvaldkond oli 2023 aastal päästetööde teostamine ja ennetustöö.

Erinevatele õnnetustele oli 2023 aastal kokku 98 väljakutset. Kõige enam 32 kutset oli tulekahjudele, järgnes oht teel ehk siis liiklustakistus, murdunud puu kõrvaldati 22 korda. Kutseid automaatse tulekahju teavitus süsteemidele (ATS) oli 20. Tulekahjusid väljaspool hooneid kustutasime 11 korda. Kolmel korral käisime aitamas abitus seisundis inimest kui ka abitus seisundis looma. Reageerisime kahele liiklusõnnetusele ja sama palju ehk kaks, oli maismaasõiduki tulekahjusid. Üks kord eemaldasime puu elektriliinidelt ja korra reageerisime õnnetusele veekogul, samuti oli üks ekslik väljakutse

Teostasime 20 kodus tuleohutusalast nõustamist. Osalesime ühel ohutuspäeval Palamuse gümnaasiumis, kus osales 25 last.

2024 aastal on plaanis jätkata koostöö arendamist teiste vabatahtlikega (Päästeliit), kohaliku omavalitsusega ja kohalike ettevõtjate ning asutustega. Osaleme ennetusalases tegevuses, täiendame varustust. Plaanime teostada umbes 20 kodukülastust. Oleme uue paakauto otsingul, loodetavasti aastal 2024 see õnnestub soetada.

PALAMUSE PRITSUMEHED MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.