Rohkema info nägemiseks:

VÕHMUTA MÕISAPARK MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 95; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VÕHMUTA MÕISAPARK MTÜ kohta arvamuslugu!"

VÕHMUTA MÕISAPARK MTÜ hetkeolukord

Juba 95 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Võhmuta Mõisapark MTÜ on asutatud 08. august 2012 eesmärgiga kaitsta ja hooldada Võhmuta mõisaparki. Pikemas perspektiivis on taastada ajalooline pargiala ja selle struktuur ning korraldada erinevaid üritusi.

MTÜ eesmärgiks ei ole majandustegevuse läbi tulu saamine.

2014 aastal alustati tegevust mõisapargi taastamisega.

Rakendati SA Keskkonnainvesteeringute Keskuse toetust mõisapargi varasemalt väljatöötatud restaureerimisplaani esimese etapi elluviimisel, leping on sõlmitud võitnud pakkujaga.

2015 aastal jätkati mõisapargi hooldustöödega koostöös naabruses asuva mõisaga. Alustati puude ja põõsaste lõikusega. I restaureerimisplaani etapp lõppes 2016 aasta suvel.

Kaasatud on kohalikud vabatahtlikud mõisapargi taastamistöödesse.

2018 aastal taotleti PRIA LEADER toetust jalgratta haagisele 2019-2023. aastal on toimunud tavapärane pargi hooldus

VÕHMUTA MÕISAPARK MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.