Rohkema info nägemiseks:

SPORDIKLUBI CORSAGYM MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1630; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SPORDIKLUBI CORSAGYM MTÜ kohta arvamuslugu!"

SPORDIKLUBI CORSAGYM MTÜ hetkeolukord

Juba 1630 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 132 korda.

Tegevusaruanne 2023

Spordiklubi Corsagym, loodud 21.09.2012, on füüsiliste isikute vabatahtlik ühendus, mis tegutseb kooskõlas oma põhikirjaga. Klubi peamine eesmärk on poksi kui spordiala edendamine, uute huviliste koolitamine ning kasumit mittetaotleval viisil võistluste korraldamine. Lisaks toetame ja autasustame poksiga tegelevaid sportlasi ning pakume üldfüüsilist treeningut (jõusaal) era- ja juriidilistele isikutele.

Oluline on rõhutada, et klubi ei jaga oma vara ega tulu ega paku materiaalset abi või soodustusi oma asutajatele, liikmetele või juhtimisorgani liikmetele. Tegevusaasta jooksul korraldasime mitmeid poksivõistlusi, mis tõid kokku hulgaliselt osalejaid ja spordihuvilisi. Samuti viisime läbi treeninguid, mille eesmärk oli tutvustada poksi kui spordiala ja parandada osalejate füüsilist vormi.

2023. aasta jooksul kogus Spordiklubi Corsagym liikmetelt 62 305 eurot tasusid, mis peegeldab meie liikmeskonna aktiivset osalust ja pühendumust klubi eesmärkidele. Lisaks saime annetusi ja toetusi summas 1 000 eurot, mis aitasid kaasa projektide rahastamisele ja arendamisele.

Aasta jooksul tehtud kulud ulatusid 92 290 euroni. Suuremad kulud olid seotud masinate ja seadmete rendiga, mis moodustasid 55 897 eurot, ning tellitud teenustöödega, mille eest maksti 16 794 eurot. Sellised investeeringud on vajalikud meie sporditegevuse kõrgetasemeliseks korraldamiseks ja liikmetele kvaliteetsete treeningvõimaluste pakkumiseks.

2023. aasta majandustegevus lõppes 26 145 euro suuruse kahjumiga, mida mõjutasid investeeringud seadmetesse ja kvaliteetsete teenuste pakkumisse. Meie bilanss näitab, et klubi varade koguväärtus on 119 416 eurot, sealhulgas käibevarad summas 29 410 eurot ja põhivarad 90 006 eurot. Kohustised ulatusid 100 301 euroni, mis hõlmasid nii lühiajalisi kui ka pikaajalisi laenukohustisi.

Spordiklubi Corsagymi tegevus 2023. aastal peegeldab meie pühendumust poksi ja üldfüüsilise treeningu edendamisele, samal ajal kui me jätkame investeeringuid klubi arengusse ja kvaliteedi tõstmisse.

Meie tegevuse läbiviimisel oleme pühendunud läbipaistvusele ja eetilisusele, tagades, et kõik tegevused ja otsused vastavad klubi põhikirjale ja eesmärkidele.

SPORDIKLUBI CORSAGYM MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.