Rohkema info nägemiseks:

KUUSIKURANNA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 350; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KUUSIKURANNA MTÜ kohta arvamuslugu!"

KUUSIKURANNA MTÜ hetkeolukord

Juba 350 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ KUUSIKURANNA TEGEVUSARUANNE

MTÜ Kuusikuranna (edaspidi MTÜ) loodi Kuusalu valla Mäepea küla endise Kuusiku talu maadele rajatud elamupiirkonna (edaspidi arenduspiirkond) arendamiseks ja elanike koostööks.

Arenduspiirkond hõlmab Lõuna tee, Põhja tee, Rannaoja tee, Rannaheina tee, Toominga tee,

Lepa tee ja Kase tee äärsete kinnistuste ühiselt kasutatava taristu (joogivesi, teed, tänavavalgustus jne) korrashoidu, arendamist ja kasutustingimuste määramist ning sotsiaaltaristu (s.h. mänguväljaku, ranna-ala, lõkkeplatsi jne.) arendamist.

Sel majandusaastal korrastati greideriga kogu piirkonna teed ning nende kalded. Samuti korrastati

Kase tee ristmiku lähedal Lõuna tee kraavi. Niideti suvel teeääri ja külaplatsi. Vahetasime välja joogiveefiltrite sisud ja tellisime pumplasse generaatori elektrikatkestuste üle elamiseks.

MTÜ kompenseerib oma liikmete proportsionaalsed kulud Põhja tee 4 pumbamaja elektrikuludest ning katab teeäärte niitmise ning tõkkepuu ja tänavavalgustusega seotud kulud.

Hooldame piirkonna teid ja kraave. Rannaheina tee 2 kinnistust oleme jõudnud nn. vaherahuni kuid sobivat lepingut kinnistu omanikuga ei ole saavutanud,

Kõik aastas kavandatavad tööd lepitakse eelnevalt kokku MTÜ liikmetega ja viiakse ellu ainult tänu liikmete enda mahukale vabatahtlikule panusele.

Järgneval aastal jätkame teede ja kraavide korrashoidu. Paigaldame generaator ja uue katuse pumplale. Siinjuures ootame elanike aktiivset kaasa aitamist ja igakülgset panustamist.

Lugupidamisega

Juhatus

KUUSIKURANNA MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.