Rohkema info nägemiseks:

TANTSUKLUBI SAKALA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 265; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TANTSUKLUBI SAKALA MTÜ kohta arvamuslugu!"

TANTSUKLUBI SAKALA MTÜ hetkeolukord

Juba 265 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Tantsuklubi Sakala on asutatud 28. augustil 2014 aastal ja Tartu Maakohtu registriosakonna poolt ametlikult registreeritud käesoleva aasta 1. septembril. Tantsuklubil on 28 asutajaliiget ehk 14 tantsupaari, kes moodustavad hetkel ka tantsuklubi põhituumiku. Tuumik on käinud koos neli aastat ja tegelenud seltskonnatantsuga seltsingu vormis. Kogu ühiselt kooskäidud aja jooksul on kogukonnale jaganud tantsuteadmisi ning oskusi Aza ja Paul Rusanov. Mõlema tantsuõpetaja näol on tegemist suurte kogemustega ja pika staažiga pedagoogidega, kes ka ise on varem tegelenud võistlustantsuga. Paul Rusanovi juhendajateks ja õpetajateks on olnud Malle ja Ants Tael.

Klubi kogukond on tantsude õppimise kõrvalt koos oma õpetajatega alati tegelenud ka seltskonnatantsude propageerimisega. Koostöös

Viljandi Sakala Keskusega on igal aastal korraldatud mitmeid seltskonnatantsudele pühendatud tantsuüritusi (2013 aastal Roosa Maja tantsuõhtud, 2014 aasta alguses toimus möödunud sajandi kuuekümnendate tantsustiile tutvustav tantsuõhtu ja suvel seltskonnatantsude päev).2015 aastal toimus Viljandis Sakala Keskuses seltskonna harrastustantsijate kevadball milles osales 193 seltskonnatantsu huvilist üle eesti.teistest tantsuklubidest.

2016 aastal toimus taas Viljandis Sakala Keskuses harrastustantsijatele mõeldud Sakala "Kevadball 2016".Antud üritus on saanud heakskiidu

Eesti Tantsuõpetajate Liidult ja võib saada traditsiooniks igal kevadel.

Seltsingu vorm on vahetatud MTÜ vastu eesmärgiga, et senisest veelgi rohkem ja jõulisemalt tegeleda Viljandis seltskonnatantsude ja tervislike eluviiside propageerimisega.

2017 aastal korraldas MTÜ Tantsuklubi Sakala harrastustantsijatele mõeldud ürituse "Kevadball 2017".Üritus on väga populaarne harrastustantsijatele üle eesti kõikide tantsuklubide seas.

2018 aastal korraldas MTÜ Tantsuklubi Sakala juba neljanda seltskonnatantsu harrastavatele tantsiatele ürituse "Kevadball 2018". Oleme külastanud ka teisi tantsuklubisid , et osaleda seltskonnatansu üritustel. Seltskonnatantsu harrastavaid tantsupaare lisandub juurde ja kogub üha rohkem populaarsust ka MTÜ Tantsuklubis Sakala.

2019 aastal oleme jätkanud traditsiooni korraldada seltskonna harrastustantsiatele "Kevadball 2019"

Jätkuvad tantsutreeningud ja klubi salongiõhtud millest võivad osa võtta kõik sooviad.

2020 aastal on tantsutreeningud ja klubi salongiõhtud olnud piiratud seoses COVID 19 tõttu.

2021 aastal on tantsutreeningud ja klubi salongiõhtud olnud piiratud seoses COVID 19 tõttu 2022 aastal on jätkunud tantsutreeningute tegevus.

TANTSUKLUBI SAKALA MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.