Rohkema info nägemiseks:

TAMMELINNA SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 396; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TAMMELINNA SELTS MTÜ kohta arvamuslugu!"

TAMMELINNA SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 396 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

2023. aastal korraldas Tammelinna selts mitmeid eripalgelisi üritusi. Kõige suuremad neist olid linnaosapäevad ja kohvikutepäevad. Selleks, et paremini ettevalmistada tulevasi kohvikupidajaid toimus avalik arutelu, kus tutvustati viise, kuidas pidada keskkonnasõbralikku kohvikut. Samuti toimus avalik ettekanne „Eesti 19. ja 20. sajandi jalgrattakultuurist".

Selts toetas Tamme kooli Tartu linna kaasava eelarve hääletusel. Seekord tuli võit Tammelinna!

Aastaringselt toimusid seltsi kohtumised, kus arutati nii tulevasi üritusi kui ka linnaosaküsimusi. Osalesime ka kohtumistel teiste linnaosaseltsidega.

Seltsi liikmed hoidsid silma peal ka Tammelinna avalikul grupil ja jagasid nii grupis kui ka seltsi Facebooki lehel linnaosaga seotud üritusi. Seltsi lehel on viide Tartu2024, et kõik leiaksid tee kultuuriprogrammi põhiprogrammini.

TAMMELINNA SELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.