Rohkema info nägemiseks:

ORAVA JAHTKOND MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 375; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ORAVA JAHTKOND MTÜ kohta arvamuslugu!"

ORAVA JAHTKOND MTÜ hetkeolukord

Juba 375 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Orava Jahtkond tegevuse aluseks on põhikiri. MTÜ eesmärk on liikmete ühistegevuse ja ühiste vahendite abil jahindust toetavate tegevuse ning sellega seonduva korraldamine. Sinna alla kuulub jahikultuuri arendamine ning antud tegevuseks vajalike tingimuste loomine, looduskeskkonna ja selle mitmekesisuse säilitamine, metsandus- ja keskkonnaalase temaatika teadvustamine ühiskonnas ning probleemide lahendamisele ja ennetamisele kaasaaitamine inimeste teadlikust tõstvate projektide ning heakorratööde kaudu. Lisaks veel jahimeestele ja kogukonnaliikmetele jahindus, loodus ning keskkonna teemaliste koolituste ja teabepäevade korraldamine. 31.12.2022.a seisuga oli MTÜ Orava

Jahtkond nimekirjas 36 liiget. 2021.a ja 2022. a saadud Pria ja Leader toetuste ja oma panuse abil ehitati valmis uus jahimajandushoone majakarp. 2023. a plaanitakse lõpetada ka jahimaja sisetööd. 2024. aasta plaaniks on välja ehitada ventilatsiooni süsteem koos teise korruse väljaehitamisega.

ORAVA JAHTKOND MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.