Rohkema info nägemiseks:

KITE TEAM ESTONIA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 53; jälgijaid - 8. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KITE TEAM ESTONIA kohta arvamuslugu!"

KITE TEAM ESTONIA MTÜ hetkeolukord

Juba 53 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Kite Team Estonia registreeriti 28.09.2015.

Sissejuhatus

MTÜ eesmärkideks on spordielu (peamiselt lohe-, aeru- ja veelauaspordi) arendamine ja tingimuste loomine spordi viljelemiseks harrastusspordist tippspordini. Samuti tõsta ühiskonna teadlikkust spordialadest, keskkonnahoiust ja motiveerida inimesi olema sotsiaalselt ning füüsiliselt aktiivne.

Kite Team Estonia tegevused eesärkide saavutamiseks: (cid:127) koondab ja ühendab spordist, selle arendamisest ja toetamisest huvitatud isikuid ja aktiivseid sportlaseid ning kaasab neid klubi tegevusse; (cid:127) propageerib spordiga tegelemist vanusest sõltumatult; (cid:127) arendab aktiivset seltskondlikku tegevust klubi raames ning ka väljaspool klubi oma tegevus- ja spordiala toetamiseks; (cid:127) korraldab sportlikku tegevust, treeninguid ja treeninglaagreid, organiseerib võistlusi ja üritusi, osavõtte võistlustest, töötab välja võistluste juhendeid, hangib ja annab välja ala populariseerivaid ja tutvustavaid materjale (sh audiovisuaalseid), palkab võimaluse korral treener-juhendajaid, autasustab sportlasi ja toetajaid; (cid:127) korraldab oma klubi liikmete ja sportlaste võimalustekohast ettevalmistamist osavõtuks spordivõistlustest; (cid:127) viib läbi ja korraldab treeninguid, infopäevi ning koolitusi; (cid:127) arendab koostööd teiste spordiga tegelevate klubide, seltside ja liitudega, teiste organisatsioonidega, kohalike omavalitsusega, ettevõtetega ja üksikisikutega nii kodu- kui välismaal; (cid:127) tagab liikmetele vajamineva koolituse kohustuste ja ülesannete täitmiseks või enesetäiendamiseks; (cid:127) viib spordialase tegevuse korraldamiseks vahendite hankimise eesmärgil läbi spordiüritusi, võtab vastu varalisi annetusi ja eraldisi, teostab tehinguid klubi kasutuses ja omanduses oleva ning tema põhieesmärgi saavutamiseks vajaliku varaga, sõlmib sponsor- ning reklaamilepinguid; (cid:127) võib vastavalt seadustele välja anda eesmärgile vastavaid stipendiume.

Tulemused 2023 aastal

Kite Team Estonia sportlased said Eesti meistrivõistluste 1 hõbemedal (kiirussõit)

Tulud-kulud 2023. aasta tulusid ei olnud. Aasta tulemiks oli 0 eurot.

Personal

MTÜ-l palgalisi töötajaid 2023 aastal ei olnud, peamiseks tööjõuressursiks on juhatus liige ja aktiivgrupp.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks 2024. aastal planeerime läbi viia treeninglaagreid ja treeninguid.

Kerli Otti

Juhatuse liige

KITE TEAM ESTONIA MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.