Rohkema info nägemiseks:

MINIZOO MADUDEMAJA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 171; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta MINIZOO MADUDEMAJA MTÜ kohta arvamuslugu!"

MINIZOO MADUDEMAJA MTÜ hetkeolukord

Juba 171 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MiniZoo Madudemaja MTÜ on avalikes huvides tegutsev ühing.

Ühingu põhiliseks eesmärgiks on inimeste lähendamine loodusele ja oskus looduses esinevaid erinevusi mõista, hoida ja kaitsta.

Selle saavutamiseks teostab MTÜ järgmisi tegevusi: - roomajate ja kahepaiksete pidamine, uurimine ja kaitsmine - uurida Eesti herpetofaunat ja tutvustada seda inimestele - loodushariduse eesmärgil õppeprogrammide koostamine ja läbiviimine - püsiekspositsiooni MiniZoo ülal pidamine ja säilitamine - olemasolevate liikide aretamine - kollektsiooni laiendamine ja uute harulduste kogumine

Lisaks eelnimetatule tegeleb ühing ebaseaduslikult sissetoodud ja konfiskeeritud eskponaatidega ning samuti leiavad endale ühingus või ühingu kaudu kodu ja hoolduse hüljatud ning maha jäetud loomad, kes tihti osutuvad eksklusiivseteks.

2022-l aastal tegeles MTÜ oma põhitegevusalaga.

Majandustegevuse põhimõjutajad: ¤ Maailma majanduse epideemiajärgne taastumine ¤ Üldine järsk inflatsiooni kasv ¤ Klientuuri laienemine seoses rändega tingituna sõja- ja majandusolukorrst maailmas.

Käive ja tulem.

Ühingu 2022 aasta käive oli 20,6 tuh. eurot, mille moodustas põhiliselt MiniZoo külastustasud ja lisaks õppeprogrammide koostamise ja läbiviimise tasud.

Seoses kallinenud energiakuluga oli aruandeaasta tulem negatiivne: 0,36 tuh eurot.

Töötajad ja tasud.

2022-l aastal MTÜ-l ei olnud tasulisi töötajaid. Samuti ei saanud tasusid juhatusliikmed.

Investeeringud.

2022-l aastal olulisi investeeringuid ei tehtud.

Eesmärgid järgmiseka aastaks.

2023-l aastal on oluline säilitada stabiilne majandustegevus loomade heaolu silmas pidades ning jätkata ühingu põhitegevusega.

MINIZOO MADUDEMAJA MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.