Rohkema info nägemiseks:

KURESSAARE EDUKONTOR MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 188; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KURESSAARE EDUKONTOR MTÜ kohta arvamuslugu!"

KURESSAARE EDUKONTOR MTÜ hetkeolukord

Juba 188 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Kuressaare Edukontor on 2017. aastast mittetulundusühinguna tegutsev vabakontor (coworking space), mille põhieesmärgiks on asukohasõltumatu- ja kaugtöö võimaluste edendamine Saaremaal. Ühenduse tegevuse tulemusena panustatakse Saaremaa arengusse ja aidatakse kaasa Saaremaa konkurentsivõime tõstmisele.

Vabakontoril on üks palgaline töötaja – tegevjuht, kes vastutab kontori igapäevase haldamise, turunduse, müügi ja kommunikatsiooni, kogukonna arendamise, ürituste korraldamise, projektitegevuste elluviimise, aruandluse jms eest.

Edukontoril on hea koostöö kohaliku omavalitsuse – Saaremaa vallaga. Ühingu tegevus toetab Saaremaa valla ettevõtluskeskkonna ja innovatsiooni arengukavas välja toodud visiooni Saaremaast kui uuenduste katselavast, mis toetab uute tehnoloogiate, algatuste ja lahenduste loomist ning rakendamist, kohalike ressursside väärindamist, nutikate töökohtade lisandumist ja kaugtöötamist. Edukontor aitab selgelt kaasa

Saaremaa valla ettevõtluskeskkonna ja innovatsiooni arengukava tegevuste ellu viimisele.

Edukontori tegevus toetab ka Saare maakonna arengustrateegia 2022-2035 raames tõstatatud Saare maakonna, kui kaugtööks sobiva piirkonna edendamist, mis toob tervesse maakonda uusi elanikke.

Edukontori tegevuse tulemusena: - kujundatakse konkurentsivõimelist ettevõtluskeskkonda, mis soodustab uuendusmeelsust ning muudab Saaremaa ettevõtlikele inimestele ja investoritele senisest veelgi atraktiivsemaks - luuakse kaasaaegseid ja nutikaid töövorme ning Saaremaast tekib kuvand kui heast kaugtöökohast.

Kuressaare Edukontor pakub nelja põhiteenust: 1. Kontorikohtade pikaajaline rent

Pikaajalisi rentnikke oli 2022. aastal umbes 25. Enamus püsikohtadest oli seega hõivatud. Püsirentnike hulgas on esindajaid väga mitmekülgsete tegevusvaldkondadest – väikeettevõtjad, kaugtöötajad, vabakutselised, startup’id, MTÜ-de esindajad - kes eelistavad ühiskontoris töötamist siinsete sünergiat, koostööd ja enesearengut soodustavate tingimuste tõttu ning tänu võimalusele suhelda inimestega erinevatest valdkondadest.

2. Kontorikohtade lühiajaline rent 2022. aastal töötasid lühiajalised rentnikud Kuressaare Edukontoris ühtekokku 2284 töötundi (võrdluseks 2020.a 1641t ja 2021.a 1903t).

Lühiajaliste rentnike hulgas on nii ühekordseid töölaua rentnikke kui ka korduvkasutajaid, kes rendivad töölauda 10-päeva kaardiga. Lühiajaliste rentnike jaoks on kontoris 3 ruumi, mis on kasutamiseks nii üksiktöötajatele kui ka tiimidele. Lühiajalise töölaua renditeenus on populaarne eelkõige Saaremaa külastajate hulgas (suvesaarlased, Saaremaa juurtega inimesed, Saaremaal sugulaste juures peatuvad või saarel puhkavad inimesed, digirändurid), aga teenust kasutavad ka paljud Saaremaal tegutsevad ettevõtjad ja vabakutselised, kes ei vaja püsivalt kontorikohta. Lühiajaliste rentnike hulgas oli 2022. aasta vältel kliente väga mitmekülgsetest tegevusvaldkondadest: disain, IT, tehnoloogia, koolitus, ehitus, metsandus, mentorlus, teadus, ministeeriumite ametnikud jne. Ka on ruume kasutatud korduvalt veebikoolituste läbiviimiseks ning veebikonverentsidel osalemiseks.

Tagasiside lühiajalistelt rentnikelt on väga positiivne - hinnatakse kõrgelt võimalust ühes Kuressaare suguses väikeses linnas töölauda rentida ja kiidetakse siinset vaikset, rahulikku ja tööle keskendumist soosivat õhustikku.

3. Koolitusruumide rent

Edukontor pakub rendile ruume, mis on sisse seatud koolituste, seminaride jt koosviibimiste korraldamiseks.

4. Stuudiote rent

Teenusepakkujatest tegutses 2022. aastal Edukontoris foto- ja meigistuudio.

Kuressaare Edukontor jätkab oma põhikirjaliste eesmärkide elluviimist, eelnevalt nimetatud nelja põhiteenuse pakkumist ning projektide läbiviimist ja sündmuste korraldamist.

Kontori püsirentnikest lahkus 2022. aasta jooksul just Edukontoris asutatud ettevõte Veebisepad, lisandus mitmeid ühe või kahe töötajaga ettevõtjaid. Ajutistest rentnikest süvenes aasta jooksul koostöö Eesti Töötukassaga, mille kaudu hakkasid nõustajad püsiva sagedusega rentima Edukontori ruume nõustamissessioonideks. Nõustamisi hakkasid Edukontoris läbi viima ka Eesti Vaimse Tervise Ühingu psühholoogid.

Vabakontori ruumides asub ka kunstigalerii Edugalerii, kus aastatel 2017-2022 olid eksponeeritud Eesti kunstnike maalid Armin Kõomäe kollektsioonist. Kuna tööde laenutamise ja Kuressaares eksponeerimise viieaastane periood lõppes, siis vahetus ka Edugalerii väljapanek. Uuel näitusel on eksponeeritud Edukontori rentniku, saaremaise kunstniku Madis Vaheri digitrüki tehnikas tööd.

KURESSAARE EDUKONTOR MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.