Rohkema info nägemiseks:

ORTHODOX HEATEGEVUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 82; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ORTHODOX HEATEGEVUS MTÜ kohta arvamuslugu!"

ORTHODOX HEATEGEVUS MTÜ hetkeolukord

Juba 82 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ ORTHODOX HEATEGEVUS tegevuse eesmärk on aidata noori, eakaid, haigeid, puudega inimesi ja neid, kes on sattunud majanduslikesse raskustesse või muusse keerulisse olukorda, samuti ennetada nende sattumist raskustesse või leevendada nende olukorda.

Tegevus 2023. aastal 2023. aastal viisime lõpule projekti, mis algatati 2022. aastal. 2022. aastal püüdsime aidata perekonda, kus kasvab raske ja sügava puudega laps, kellel on haruldane geneetiline haigus (kaasasündinud miotubulaarne müopaatia).

Perekonnas oli teravalt päevakorda tõusnud eluasemeküsimus, kuna olemasolev korter ei vastanud enam puudega lapse vajadustele. Kuna mitmed pöördumised ametnike poole ei lahendanud probleemi, otsustati pöörduda heade inimeste poole palvega koguda vajalik rahasumma.

2023. aasta juuni alguses avaldasime Facebookis kutse aidata projektis nimega "Georg korter".

Pangas avati erikonto, kuhu hakkasid laekuma sihtotstarbelised annetused. Annetuste lihtsamaks kogumiseks loodi QR-kood ja link, mille abil pangas oli eeltäidetud maksekorraldus. See võimaldas inimestel mugavalt annetusi teha.

Lühikese aja jooksul koguti märkimisväärne summa. Perekond asus tegutsema, vabatahtlikud aitasid leida maakleri, kes nõustus tasuta abistama olemasoleva korteri müümise ja sobiva korteri ostmisega. Sobiva korteri leidmine oli väljakutse, kuna tuli arvestada lapse puudega seotud tingimusi. Õnneks tegi kinnisvaramüüja järeleandmisi ning perekond ostis annetajate ja omafinantseeringu abil sobiva korteri.

Korteri ost toimus oktoobris. Annetuste kogumine peatati, kuid inimesed soovisid aidata ka korteri sisustamisega ning raha laekub siiani eraldi avatud pangakontole. Pärast korteri ostu kasutatakse laekunud raha otstarbekalt ja tagasihoidlikult lapse elamistingimuste parandamiseks (eritellimusmööbel, kardinad, väiksemad abivahendid jne).

Annetajaid oli kokku 456, neist 16 juriidilised isikud ja ülejäänud füüsilised isikud. Kõige levinum annetatud summa oli 10 eurot. Nagu öeldakse: "sõbralt sõbrale – õnnistust jagub". Füüsilistest isikutest annetajatest olid kõige südamlikumad naised – umbes 84% kõigist annetajatest. Kõige suuremad rahalised panused tulid juriidilistelt isikutelt.

Aruandeaastal toetasime ka järgmisi ettevõtmisi: laste jõulupeo korraldamine (igale lapsele tagati võimalus tasuta peost osa võtta) (cid:127) ühe perekonna laste suvelaagri kulude katmine (cid:127)

Shanghai ja San Francisco Püha Johannese Kooli tegevuse toetamine Tallinnas (cid:127) väikeste toidupakkide jagamine ülestõusmispühadeks ja jõuludeks (cid:127) 2023.aastal, nagu eelmistel aastatel, osutasid iganädalast abi 20-30 vabatahtlikku, ja abivajajate arv oli 20-30 isikut. Abivajajatele tagati iganädalane vabatahtlik abi koristamisel, tarbekaupade soetamisel ja arstide külastamisel. Abisaajate hulgas on üksikud pensionärid, tööealised piiratud võimetega isikud (sh ratastoolis olevad), puuetega laste pered jne.

ORTHODOX HEATEGEVUS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.