Rohkema info nägemiseks:

TALLINN, JUHKENTALI TN 40 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 89; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINN, JUHKENTALI TN kohta arvamuslugu!"

TALLINN, JUHKENTALI TN 40 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 89 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tallinn, Juhkentali 40 korteriühistu on registrisse kantud 28.02.2018. Tegevust alustas mai 2019.

Korteriühistu peamiseks tegevusalaks on Tallinnas, Juhkentali 40 asuva 10-korterga elamu korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja ühistu liikmete ühiste huvide esindamine.

2022. aastal ei olnud korteriühistul palgalisi töötajaid.

Juhatuse liikmele 2022. aastal palka ja muid soodustusi ei makstud.

Korteriühistu korjab vahendeid hooldustasudeks ja remondiks vastavalt majandustegevuse aastakavale ja KÜ üldkoosolekul vastu võetud otsustele.

Suuremad tööd 2022 aastal - Elektriarvesti vahetamine / paigaldamine, summas 673,20, teostaja Eesti Energia AS - PJK ümberehitus, summas 375,00, teostaja Gigavolt OÜ - Vee ja soojusarvestid, paigaldus, summas 4878,00, teostaja Mesa Eesti OÜ

TALLINN, JUHKENTALI TN 40 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.