Rohkema info nägemiseks:

HELPDOG MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 370; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta HELPDOG MTÜ kohta arvamuslugu!"

HELPDOG MTÜ hetkeolukord

Juba 370 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ HelpDog alustas oma tegevust 2018. aasta kevadel. MTÜ HelpDog ei ole varjupaik, mistõttu koduotsivad loomad elavad hoiukodudes või veel omaniku juures, kes looma loovutamas. MTÜ HelpDog päästab koeri Eestist, võimalusel ka väljaspoolt Eestist.

MTÜ HelpDog tegeleb koerte päriskoju aitamisega, keskendudes amstaffidele, pitbullidele, nende segudele ja teistele nn keerulisematele tõugudele. MTÜ HelpDog on võtnud endale eesmärgiks leida hüljatud, omanikuta ja omaniku poolt ära antavatele amstaffidele, pitbullidele uued kodud ning osutada abi väärkoheldud loomadele. MTÜ HelpDog peab oluliseks teavitada inimesi loomade steriliseerimise/kastreerimise vajadusest, nende õigeaegsest vaktsineerimisest, vajadusest toita looma kvaliteetse toiduga ja kindlustada loomale õigeaegne kvaliteetne arstiabi. MTÜ HelpDog teeb tööd selle nimel, et parendada amstaffide/pitbullide mainet ning juhtida tähelepanu, et ära antav lemmikloom ei ole tihti vastutav oma ära andmise eest ja loovutamise/hülgamise põhjus ei seisne sageli loomas, vaid on tihti mõtlematu inimese tegevuse/tegevusetuse tagajärg. MTÜ HelpDog pakub adopteerivale loomaomanikule abi ja tuge kasvatuslikes küsimustes ja on kodu leidnud loomale alati toeks. Tegevuse eesmärk ei ole teenida kasumit, vaid otsida uus kodu ning anda uus võimalus koduta jäänud amstaffidele ja pitbullidele ja tõsta inimeste teadlikkust loomapidamisest, et teise ringi koer ja ta endale võtnud inimesed saaksid elada harmooniliselt. MTÜ

HelpDogi eesmärk on päästa loomi kvaliteetselt.

MTÜ HelpDogil ei ole palgalisi töötajaid ja töö põhineb vabatahtlikkuse alusel. Juhatuse liikme tasusid või muid töötasusid ei ole makstud.

Organisatsiooni struktuur ei ole muutunud.

MTÜ HelpDog 2023. aasta tulu oli 8204 eurot ja 74 senti, mis laekus eraisikute annetustena, millest 6260 eurot ja 38 senti kasutati tegevuskulude katteks. MTÜ HelpDogi eesmärk on kasutada annetatud rahasid otseselt ainult loomade aitamiseks. Veel koduta koertele soetati sööki, neile pakuti vajalikku arstiabi ja hoolduseks vajalikke vahendeid.

2023. aastal aitas MTÜ HelpDog uutesse kodudesse 6 koera: Polo, Eugenia, Laify, Justin, Pinky, Berta. Jätkati Facebooki lehekülje arendamist, et levitada sõnumit selle kohta, kes me oleme ja mida me teeme. Tundub, et inimesed on MTÜ HelpDogist juba teadlikumad, kuna abipalveid tuleb üha rohkem. MTÜ HelpDogi kõige suuremaks eduks on jätkuvalt see, et päästetud koerad said head kodud, kes võtavad koera adopteerimisel tekkinud kohustusi täie tõsidusega. MTÜ HelpDog jätkas koerapäästjate omavahelist vestlusruumi, milles liikmed suhtlevad igapäevastel koerakasvatuslikel teemadel ja kus MTÜ HelpDogist koera võtnud inimesed on kui omaette kogukond. MTÜ HelpDogist on saanud organisatsioon, kust inimesed adopteerivad endale koera korduvalt: kas siis olemasolevale koerale lisaks või on nende eelmine koer lahkunud haiguse tagajärjel.

2024. aastal planeerib MTÜ HelpDog jätkata hüljatud koertele kodude leidmist, tegeleda aktiivselt edasi inimeste teavitamisega steriliseerimise/kastreerimise olulisuse, käitumisprobleemide ennetamisega läbi õigeaegse suunava kasvatuse ja info levitamisega MTÜ

HelpDogi olemasolust. MTÜ HelpDog pakub 2024. aastal inimestele abi kasvatuslikes küsimustes ja planeerib olla nõuga toeks ka neile, kes on raske valiku ees: loovutada koer või mitte. Soovime hoida enda pakutava teenuse võimalikult kõrgel tasemel, kvaliteetse ja professionaalse.

Planeerime uuendada oma kodulehekülge.

HELPDOG MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.