Rohkema info nägemiseks:

SAVERNA VABATAHTLIK PÄÄSTEKOMANDO MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 302; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SAVERNA VABATAHTLIK PÄÄSTEKOMANDO kohta arvamuslugu!"

SAVERNA VABATAHTLIK PÄÄSTEKOMANDO MTÜ hetkeolukord

Juba 302 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Saverna VPK tegevuseesmärgiks on ühiskonna turvatunde tõstmine, mille saavutamiseks teostatakse päästetöid, otsingutöid, arendatakse liikmeskonna erialast võimekust, arendatakse pääste-, turvalisuse- ja korrakaitsealast koostööd riigiorganite, kohalike omavalitsuste, ühiskondlike organisatsioonide, teiste vabatahtlike ühendustega ja lisaks teostatakse päästealast ennetustööd.

Saverna VPK-l on liikmeid 2023 aasta lõpuseisuga 10. Aktiivselt reageerib päästesündmustele 8 liiget, kaks liiget on ühingu ennetustööde- või toimimistegevusega seotud.

Aastal 2023 jäi komandoliikmete arv samaks.

Sõidukeid on 3- Põhipäästemasin Scania P94, varupäästeauto Volvo N7 4X2 ja ennetussõiduk Volkswagen Transporter.

Saverna VPK omab valmisolekutaset nr.3, mis koosneb kolmest päästjast, ühest tulekustutus- ja päästeautost ja valmisolekut liiklusavarii erivõimekust vajavale päästesündmusele reageerimisel.

Saverna VPK-l on sõlmitud Päästeametiga tsiviilõiguslik leping, mille põhiselt komando vastutusala ja –roll on määratletud.

Valmidusaste oli Saverna VPK-l aruandeaastal 100%.

Häirekeskuse kutsungeid aruandeaastal oli päästesündmustele kokku 88, mistõttu oli 2023 aasta läbi Saverna VPK ajaloo kõige sündmusterohkeim aasta.

Ennetusalaseid tegevusi oli kokku 90: kodunõustamisi viidi läbi 100. Kahjuennetusalaseid infopäevi viidi läbi 2 ja operatiivennetust/patrulle viidi läbi 2 korral.

Õppusi ja koolitusi oli aruandeaastal 1- Esmaabi koolitus, augustis 2023.

Saverna Vabatahtlik Päästekomando MTÜ on Päästeliidu liige.

Saverna VPK-le ja liikmetele on omistatud järgmised tunnustused: 1. Päästeamet, 2017, Parim koostööpartner 2. Päästeamet, 2018, Suure panuse eest ennetusalases tegevuses 3. Kanepi Vallavalitsus, 2018, Vabatahtliku panuse eest kogukonna turvalisemaks muutmisel 4. Päästeamet, 2021, Päästeteenistuse medal, komandopealik Karol Lumi 2024 aasta eesmärkideks on: 1. Jätkata ja tõhustada koostööd erinevate partneritega- Päästeamet, Päästeliit, erinevad organisatsioonid, ühingud ja ettevõtted.

2. Suurendada ennetustöö tegevust ja panustada järjest rohkem elanikkonna turvalisuseteadlikkuse tõstmisele.

SAVERNA VABATAHTLIK PÄÄSTEKOMANDO MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.