Rohkema info nägemiseks:

PUURMANI EAKATE SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 94; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PUURMANI EAKATE SELTS kohta arvamuslugu!"

PUURMANI EAKATE SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 94 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Puurmani Eakate Selts loodi 11. juulil 2018. aastal.

Mittetulundusühingu eesmärgiks on Põltsamaa valla Puurmani piirkonna eakate turvalise sotsiaalelu, eneseabi ja ühistegevuse taastamine ning edasiarendamine. Eesmärk on erinevate projektide kaudu arendada pensionäride ühistegevust.

MTÜ teeb koostööd kohalike organisatsioonidega ja ettevõtetega. Peamised koostööpartnerid on

Põltsamaa Vallavalitsus, Puurmani raamatukogu jt piirkonna asutused/ettevõtted. Ühiselt korraldatakse erinevaid üritusi, ettevõtmisi (nt tervisepäevad, tähtpäevade tähistamine, koristustalgud, ekskursioonid silmaringi avardamiseks, teatrikülastused, eakate kohtumised ja peod jms).

MTÜ juhatus taotleb ja viib ellu projektipõhiseid tegevusi-rahastusi (Leader, KOP, JAEK, KÜSK), et parendada piirkonna eakate toimetulekut.

MTÜ Puurmani Eakate Selts taotles Põltsamaa Vallavalitsuse 2023. aasta eelarvest tegevustoetust.

2023. aastal on plaan remonditud kogukonnasaun hoida töös, pakkuda piirkonna inimestele saunateenust vähemalt üks kord nädalas. 2018. aasta lõpus soetatud pesumasin-kuivatiga pakutakse piirkonnas uudse teenusena pesupesemist. 2019. aastast pakume ka dušširuumi kasutamise võimalust.

MTÜ Puurmani Eakate Seltsi liikmed saavad igakuiselt kokku.

MTÜ Puurmani Eakate Seltsis ei ole palgalist tööjõudu.

MTÜ Puurmani Eakate Selts on jätkusuutlik.

PUURMANI EAKATE SELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.