Rohkema info nägemiseks:

BAD APPLES MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 116; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta BAD APPLES MTÜ kohta arvamuslugu!"

BAD APPLES MTÜ hetkeolukord

Juba 116 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tegevuse ja ajakava elluviimise ülevaade: kuidas viidi läbi kavandatud tegevus, kas saavutati püstitatud eesmärgid, missugused raskused tekkisid tegevuse elluviimise käigus jne.

Treeninguid viiakse kõikides gruppides läbi kahel korral nädalas. Järva-Jaani 1.-6.klassi treeninggrupp tegevused toimuvad esmaspäeviti ja kolmapäeviti 14:00-15:00, Järva-Jaani 6.-12 klassi ning harrastajate treeningud toimuvad esmaspäeviti 19.15-21.15 (Peetri võimlas), kolmapäeviti 19:00-21:00 (Järva-Jaani võimlas) ja pühapäeviti (19:00-21:00 Järva-Jaani võimlas). Lisaks osaleb sama vanusegrupp ka Järvamaa korvpalli meistrivõistlustel ja karikavõistlustel ning Lääne-Virumaa korvpalli meistri- ja karikavõistlustel. Nädalas mängitakse üks kuni kaks võistlusmängu lisaks treeningutele.

Peetri treeninggruppi treeningute ajad on teisipäeviti 14:00-15:00 ning kolmapäeviti 14:00-15:00 (tegemist on ühistreeninguga koos Järva-Jaani treeninggrupiga).

Aravetel toimuvad 1.-4.klassi treeningud teisipäeviti 13:35-15:00 ja reedeti 14:00-15:15. 6.-9.klass treenivad teisipäeviti 15:00-16:30 ja reedeti 15:15-16:45.

Tegevuse eesmärk oli arendada ja populariseerida korvpalli läbi Järva vallas tervikuna. Eesmärgi täitmisele aitas kaasa Paide KK7, kellega ühiselt pannakse välja Eesti Väikeste klubide karikavõistlustele poiste ja tüdrukute võistkonnad.

Eesmärk sai suures osas täidetud osades, et: a. treeningud on jätkusuutlikud ja on käivitunud erinevates piirkondades;

Õpilasi järjest rohkem liitub treeningutega ning omame võimekust, et pakkuda tegevusi erinevates Järva valla koolides (Järva-Jaani, Peetri ja

Aravete).

a. õpilased esindavad maakondlikul ja riiklikul tasandil kooli;

Poistest osaleb Tristan Puss Paide KK7 U13 vanuseklassis Eesti meistrivõistlustel, lisaks Järva-Jaani treeningutele käib eraviisiliselt ka Paides trennis. Inger Iris Prants, Janely Suured, Helen Kreek ja Anette Marleen Eding on lisatud tüdrukud miniklassis mängiva KK7 Eesti karikavõistluse meeskonda. Tüdrukud osalevad lisaks ühistel treeningpäevadel koos meeskonnaga. Lisaks osales Thomas Sebastian Prants poisid mikroliiga etappidel KK7 koosseisus. Järgmine samm on rohkemate õpilaste kaasamine kulbi esindusvõistkondadesse.

a. klubi ning meeste arvestuses on korvpalli järelkasv tagatud. Posid 7.12.klass koos harrastajatega osaleb nii Lääne-Viru kui ka Järvamaa meistri ning karikavõistlustel korvpallis. Treeningute ja mängude graafik on tihe, kuid huvi mõlema tegevuse vastu on noortel olemas. On selge, et oma vanusest lähtuvalt on neil meestega keeruline konkureerida, kuid lähtudes selle aasta mängudest on nende füüsiline võimekus, mängu taiplikus ja individuaalsed oskused piisavalt paranenud lähiajal positiivsete tulemuste saavutamiseks.

Takistavaks teguriks võib pidada pidevat konkurentsi jalgpalliga. Jalgpall on lihtsam ja seda saab alustada juba lasteaias. Korvpall see vastu nõuab rohkem koordinatsiooni ning sellega alustamine on keerulisem. Õnneks toetub hetkel algklasside ja koolieelikute korvpalliõpe suuresti täna pallimängu ringil, kus muuhulgas arendatakse korvpallialaseid teadmisi ja oskuseid.

Treeningut raskendavaks asjaoluks on HEV õpilaste liitumine treeninggrupiga (hetke seisuga 4 õpilast Peetri koolis). Erinevate HEV õpilastega treeningutega tegelemine nõuab eriteadmisi ning täiendavat tuge. Hetkel oleme alustajate grupp ning tuleme antud asjaoluga toime. Eesmärk on teha koostööd kooliga HEV õpilastel emotsioone juhtimise ja käelise peenmotoorika arendamiseks.

Selgitused kavandatud ja tegeliku tegevuse, ajakava ja teavitusplaani elluviimise erinevuse kohta.

1.-6.klass:

Oleme võtnud klubina eesmärgi teha võimalikult palju ühistegevusi erinevate filiaalide vahel. Osad püüdlused nagu treeningpäevad on õnnestunud, kuid väga oluliseks takistavaks tegevuseks on koroona, mis ei võimalda vanemate hirmust ja riiklikest piirangutest ühistegevusi teha.

7.-12.klass koos harrastajatega:

Antud hetkel on kõik toimunud plaanipäraselt. Vigastusi esinenud ei ole. Siiski oleme korra viibinud kogu meeskonnaga lähikontakti tõttu isolatsioonis. Keegi mängijatest haigeks ei jäänud. Olenemata olukorrast on hetkel võimalik veel treeningute ja võistlussarjadega jätkata.

Hinnang tegevuse õnnestumisele, mõjule ning jätkusuutlikkusele.

Treeninguid võib hinnata tulemusega „hea“. Õpilaste arv 1.-6.klassi osakaalus kasvas ning tekkis ühtlasi ka stabiilsus. Soovitakse osaleda võistlustel ja ühistegevustes. Head meelt teeb soov esindada kooli ja klubi.

Kõige õnnestunumaks võib pidada 6.-12.klassi ja harrastajate treeninggruppi, kus poiste kohal käimise protsent nii trennis, kui võistlustel on kõrge. Poiste areng on märgatav nii meeskonnakaaslasel kui ka pealtvaatajatele. Seni ei ole ühtegi mängude vooru, kui mängijad kohal ei ole.

BAD APPLES MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.