Rohkema info nägemiseks:

GLOBAALSED EESTLASED MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 172; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta GLOBAALSED EESTLASED MTÜ kohta arvamuslugu!"

GLOBAALSED EESTLASED MTÜ hetkeolukord

Juba 172 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Globaalsed Eestlased (registrikood 80558325, edaspidi MTÜ) eesmärk on edendada suhteid Eesti ja diasporaa eestlaste vahel. MTÜ visioonis kõige üldisemalt on globaalse eestluse põhieesmärgiks kokku tuua kõik 200 000 eestlast, kes välismaal elavad, läbi nende eestluse (Eesti vaimsuse) ning identiteedi tugevdamise. MTÜ mõistab, et tegemist ei ole ühekordse projektiga, vaid pikaaegse strateegilise poliitikaga (continuous policy), mis kindlustab järgnevaks sajaks aastaks eestluse jätkusuutlikkuse välismaal. Taolise visiooni elluviimiseks on vajalik globaalse eestluse poliitika aluste väljatöötamine, lühemate ja pikemaajaliste eesmärkide seadmine ning praeguste vajaduste kaardistamine - kõike seda püüab MTÜ pikaaegselt saavutada läbi oma liikmete töö valitsuse poolt kokku kutsutud ülemaailmse eestluse koostöökomisjonis ja aidates kaasa koostöökomisjoni, töörühmade ning valitsuse ühisel pingutusel koostatud üleilmse eestluse programmi elluviimisel.

MTÜ liikmed on ühtesid suurimaid väliseesti kogukondasid esindavad üleilmsed keskorganisatsioonid: Ülemaailmne Eesti Kesknõukogu (ÜEKN), Eesti Rahvuskomitee Ühendriikides (ERKÜ), Eestlaste Kesknõukogu Kanadas (EKN), Rootsi Eestlaste Liit (REL) ja Ülemaailmne Eesti

Noortevõrgustik (ÜENV).

GLOBAALSED EESTLASED MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.