Rohkema info nägemiseks:

VILJANDI LINN, ORU TN 21A KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 167; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VILJANDI LINN, ORU kohta arvamuslugu!"

VILJANDI LINN, ORU TN 21A KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 167 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Üldinfo

Viljandi linn, Oru tn 21a korteriühistu (edaspidi ühistu) asutati veebruaris 2020.a.

Ühistu eesmärgiks on korteriomandi eseme osaks oleva ehitise ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja korteriühistu liikmete huvide esindamine. Majandamise all peame silmas ennekõike elamu heaperemehelikku kasutamist ja korrashoiu eest hoolitsemist, vajalike remonttööde teostamist ja korraldamist ning ühistu liikmete poolt laekuvate maksete sihtotstarbelist kasutamist.

Korteriühistu on kindlustanud ühise vara, milleks on hoone karp, laiendatud kinnisvarakindlustus, kindlustussumma 900 000 €, omavastutus 315 € ja tegevuse vastutuskindlustus, mis koosneb laiendatud ehitise omaniku vastutuskindlustusest kindlustussumma 65 000 €, omavastutus 315 €.

Seotud osapoolte osamaksude, osutatud teenuste ja nende eest tasumiste üksikasjalik ülevaade on toodud aastaaruande lisas 11.

Prügimajandus igal korteriomandil 1/6 kulust. Prügi soreteeritakse. Ühistul on 2x240 l konteinerit ja üks biolagunevate jäätmete konteiner, mida tühjendatakse regulaarselt.

Ühistu kulude jaotamise alused on järgmised: raamatupidamine igal korteriomandil 1/6 kulust; kanalisatsiooni servituudi tasu igal korteriomandil 1/6 kulust; igalühel on oma elektriarvesti ja ühine arvesti jaguneb igale korteriomandile 1/6 kulust; vesi ja kanalisatsioon igaühe näitude järgi ja kastmisvesi, osakaal kinnistust; koristusteenus, aednik, kindlustus, ühiste tehnosüsteemide hoolduslepingud osakaal kinnistust; soojusenergia, köetava pinna osakaalu järgi.

Korteriühistul on 6 liiget ja selle tööd korraldab juhatus. Juhatus on kaheliikmeline. Juhatuse tööd korraldab juhatuse esimees.

Juhatuse esimehele ja liikmetele nende ametist lahkumisel või tagasikutsumisel ei ole soodustusi ja hüvitisi ette nähtud.

Ülevaade aruandeaasta tegevusest 2022 oli ühistuliste tegevuste alustamise kolmas aasta. Tehti heakorrastustöid ja jätkati igapäevase opereerimisega. Igapäevase opereerimisega kaasnevad tulud olid 1433 eurot ning kulud 1429 eurot. Aruandeaasta tulemiks kujunes 4 eurot.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Ühistu jätkab tavapärase põhitegevusega ka järgneval aastal. Tehakse kinnistu ja kinnistuga seotud hoone heakorrastuse jooksvaid töid.

Vaatame üle iluaia ja muru hoolduskava ning asendame väljalangenud taimed.

Prognoositavad väljaminekud ühistu liikmetele on võrredavad 2022. aastaga. Aruandeaastal arvestas ühistu liikmete majandamiskulusid perioodi eest jaanuar kuni detsember 2022. Majandamiskulude suurusest koreteriomandite lõikes annab ülevaate lisa 11.

VILJANDI LINN, ORU TN 21A KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.