Rohkema info nägemiseks:

EESTI-SAKSA KUNSTIKOOSTÖÖ MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 102; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI-SAKSA KUNSTIKOOSTÖÖ MTÜ kohta arvamuslugu!"

EESTI-SAKSA KUNSTIKOOSTÖÖ MTÜ hetkeolukord

Juba 102 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Eesti-Saksa Kunstikoostöö asutati 2020. aastal ning selle meeskonda kuuluvad Kennet Lekko, Kelli Gedvil, Triin Marts ja Kristen Rästas.

Ühingu eesmärk on suurendada eesti ja saksa kunsti nähtavust ning arendada kunstnike ja kunstiasutuste rahvusvahelist koostööd. MTÜ peamisteks tegevusaladeks on: rahvusvaheliste näituste korraldus, kus on esindatud eesti ja saksa kunstnikud ning kuraatorid, erinevate kunstiürituste korraldus, raamatute ja infoteatmike trükk ning kunstnike administratiivne toetamine ja nõustamine.

2023. aasta kevadel kutsus ja organiseeris MTÜ kunstniku Kristi Kongi kaheks nädalaks kunstiresidentuuri Berliinis, mida võõrustas roam projects e.V. projektiruum. Kunstiresidentuur lõppes aprillis näitusega “Colours reminded me that life can get so interesting that we forget to be afraid”. Kevadel avalikustas MTÜ rahvusvahelise avatud taotlusvooru, et leida Jääaja Keskuse fassaadile avaliku ruumi kunstiinstallatsioon.

Valituks osutus Berliinis elav ja töötav bulgaaria kunstnik Marta Djourina. MTÜ organiseeris parnerite omavahelise koostöö, kunstiteose produktsiooni ja seinale installeerimise. Augustis toimus kunstiinstallatsiooni “Jäätuhk” pidulik avamine Jääaja Keskuses, Äksis. “Jäätuhk” jääb

Jääaja Keskuse seinale järgnevaks kaheks aastaks. Installatsiooni avamine oli esimene pikaajalise kunsti ja teaduse projekti “Jää mind vaatama” üritustest ning osa Euroopa Kultuuripealinna Tartu 2024 ametlikust programmist.

MTÜ tegevust 2023. aastal toetasid SA Tartu 2024 ja Kultuurkapital sihtotstarbeliste toetustega.

EESTI-SAKSA KUNSTIKOOSTÖÖ MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.