Rohkema info nägemiseks:

DEMOKRAATIATRENN MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 64; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta DEMOKRAATIATRENN MTÜ kohta arvamuslugu!"

DEMOKRAATIATRENN MTÜ hetkeolukord

Juba 64 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Demokraatiatrenni missioon on tõsta eestimaalaste teadlikkust, võimekust ja tahet demokraatlikus ühiskonnas osalemiseks. Selle missiooni täitmiseks on ühing 2023. aastal tegelenud peamiselt demokraatiatrennide korraldamisega koostöös teiste organisatsioonidega.

2023.aasta oli sama rahulik kui 2022. Tegutses 4 aktiivset demokraatiatreenerit ja toimus ca 14 demokraatiatrenni, enamasti koolides ja õpilastele. Aasta jooksul osales demokraatiatrennides osales u 275 inimest - oma tegevusaastate jooksul oleme treeninud kokku ca 1150 inimest.

Jätkus koostöö MTÜ Korruptsioonivaba Eesti ja Eesti Koostöö Kogu projektis “Koolide kaasav eelarvestamine”: (cid:127) Aktiivsete Kodanike Fondi rahastatud projektiperioodil toimusid demokraatiatrennid Imavere Põhikoolis, Kaarli koolis, Saksa Gümnaasiumis ja TLN 32.kk. Lisaks viisime läbi demokraatiatrennid Projekti lõpuüritusel “Inspiratsioonipäev õpetajatele”.

(cid:127) Erasmuse poolt rahastatud jätkuprojektis toimusid demokraatiatrennid Narva Riigigümnaasiumis.

Vt postitust: https://www.facebook.com/share/p/6QQSUaDzK3FFYjhp/

Kokku jõudsime üle 200 6.-12.klasside õpilaseni ja paarikümne õpetajani.

Aitäh treenerid Maiko, Maiu ja Sirja!

Avastasime erinevaid keskkondi ja seltskondi, kellele demokraatiatrennid saavad väärtust luua: (cid:127) Tänavu jõudsime taas ettevõtjateni. 26. septembril toimusid demokraatiatrennid Rohetiigri Akadeemia IV lennu avakohtumisel. Osales u 30 inimest erinevatest organisatsioonidest, sh peamiselt rohepööret plaanivatest ettevõtetest.

Fotod: https://www.facebook.com/share/p/qrwwLaukUvAJ2Dzc/ (cid:127) Eesti Kunstiakadeemia sisearhitektuuri magistrandid mõtestasid treener ja õppejõud Teele eestvedamisel #kaasatõmbamise demokraatiatrenni abil kogukondlikust avalikust ruumist Tallinna kesklinna mere ääres. (u 8 üliõpilast)

Toimus üks juhatuse kohtumine, kus arutasime MTÜ tulevikku. Seadsime lähiaastate eesmärgiks leida võimalusi ja treenida uusi demokraatiatreenereid.

DEMOKRAATIATRENN MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.