Rohkema info nägemiseks:

RISTI TEE PUURKAEV MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 69; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta RISTI TEE PUURKAEV kohta arvamuslugu!"

RISTI TEE PUURKAEV MTÜ hetkeolukord

Juba 69 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Mittetulundusühingu Risti Tee Puurkaev on asutatud 03.03.2021. Aadress on Viljandi maakond, Viljandi vald, Päri küla, Mäeotsa tee 32, 71023.

MTÜ liikmete arv on 29. Registrikood on 80593480.

MTÜ Risti Tee Puurkaev põhiliseks eesmärgiks on ühistu liikmetele kuuluvate elamute ja suvilate varustamine joogiveega, selleks vajaliku pumbajaama ja veetorustiku korrashoidmine ning ühistu liikmete ühiste huvide esindamine.

Alates MTÜ asutamisest juhib selle tegevust kolme liikmeline juhatus: Silver Moora, Ain Kivilaan ja Riho Rei. Kehtiv põhikiri on kinnitatud 05.10.2020. Ühistu palgal ühtegi inimest ei ole.

2023 aastal tegeles MTÜ peamiselt liikmemaksude kogumisega, tehti vajalikke remonditöid ja tehti väljamakseid tarnijatele kaupade ja teenuste eest.

MTÜ liikmed on liikmemaksu tasunud üldiselt hästi. Pikaajalisi võlglasi ei ole. Võlgnikele tehtud meeldetuletuste peale on reageeritud.

Tegevusplaanid 2024 aastaks.

Suuremaid töid 2024 plaanis ei ole. Kui üldkoosolekul tuleb ettepanekuid muudeks töödeks ja ettevõtmisteks siis kaalutakse neid, võttes arvesse vajadust ja rahalist seisu.

MTÜ Risti Tee Puurkaev juhatus

RISTI TEE PUURKAEV MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.