Rohkema info nägemiseks:

PRESIDENT KALJULAID FOUNDATION MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 396; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PRESIDENT KALJULAID FOUNDATION kohta arvamuslugu!"

PRESIDENT KALJULAID FOUNDATION MTÜ hetkeolukord

Juba 396 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

President Kaljulaidi MTÜ (edaspidi Fond) on loodud eesmärgiga edendada Eestis ja maailmas demokraatiat, digikultuuri, inimõigusi ja vabadusi.

Fondi strateegiline raam sai paika pandud 2022. aasta lõpus ning 2023. aasta oli fondi jaoks kiire kasvu aasta, mil käivitusid mitmed sisuprogrammid ning suurenes tiim.

Olulisemad tegevused 2023. aastal: (cid:127) Lähisuhtevägivalla ennetamise suuna käivitamine. Töökonnaga liitus augustis projektijuht ning alustasime oma selle suuna tegevuste ja strateegia väljatöötamist. Peamisteks tegevussuundadeks järgmistel aastatel saavad tööandjate lähisuhtevägivalla ennetamise kompetentsikeskuse käivitamine ning haridusprogrammid.

(cid:127) Demokraatia Akadeemia käivitamine. Töötasime välja akadeemia mudeli ja sisu ning viisime läbi värbamise akadeemia esimesse lendu, mille kohtumised toimusid alates 2024. aasta maist. Alates oktoobrist liitus ka selle suuna projektijuht.

(cid:127) Arutleva Kooli programmi ettevalmistamine ning rahastuse taotlemine Heateo Mõjufondist koos Eesti Väitlusseltsiga. Eesmärgiks viia läbi pilootprogramm, millega 10 koolis süsteemselt pöörata senisest rohkem tähelepanu argumenteerimisele, arutelukultuuri edendamisele ja noorte kriitilise mõtlemise ja infotarbimise harjumuste edendamisele. Ka selle suuna vedamiseks liitus eraldi projektijuht, kes küll nii füüsiliselt kui bilansiliselt paikneb Eesti Väitlusseltsis.

(cid:127) Sügisel korraldasime lähisuhtevägivalla ennetamise teemadel konverentsi Koos tugevamad, mis oli väga edukas. Konverentsi ümber korraldasime rea interdistsiplinaarseid sündmuseid teemale tähelepanu juhtimiseks, mille eest 2024. aastal saime ka Aasta

Kommunikatsiooniteo ja Pronksmuna auhinnad.

(cid:127) Koostöös Eesti saatkonnaga Pariisis korraldasime tuluõhtu, mille käigus kogusime koos saatkonnaga kahe peale üle 50 000 euro annetusi

Ukraina lastele distantsõppeks vajalike sülearvutite ostmiseks. Arvutid jõudsid aruandeaastal kenasti ka Žõtomõri piirkonna lasteni meie

Kiievi saatkonna vahendusel.

(cid:127) Käivitasime taskuhäälingu Presidendi Sõna, kus oleme olulist tähelepanu pööranud lisaks sisule ka vormile.

(cid:127) Toetasime Oivalise Ajakirjanduse Sihtasutuse algatust aeglase ajakirjanduse edendamiseks. PKFi juhatuse liige on kas Oivalise

Ajakirjanduse SA nõukogu liige.

(cid:127) Korraldasime adumiteemalise välkarutelu „Kerstiga kohvikus“, mille ümber ka välisekspertide kohtumised nii ametkonnas kui Riigikogu õiguskomisjonis.

(cid:127) Lisaks fondi enda algatustele toetab fondi tiim ka president Kersti Kaljulaidi tema ametist lahkunud presidendi rollist tulenevates töödes ja tegemistes. Selleks pakume nii sisulist tuge, korraldame meediasuhtlust, toetame logistika ja korralduslike aspektidega.

2024. aastal plaanib PKF jätkata sisutegevuste elluviimisega ning uute algatuste käivitamisega. Oluline on ka toetajate portfelli laiendamine ning rahastusallikate mitmekesistamine pikemaajalise jätkusuutlikkuse tagamiseks.

MTÜ juhatus koosneb ühest liikmest, kellele on arvestatud aruandeaastal juhatuse liikme tasu 38 714 eurot (2022: 34 550 eurot)

PRESIDENT KALJULAID FOUNDATION MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.