Rohkema info nägemiseks:

EESTI SENSOORSE INTEGRATSIOONI LIIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 34; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI SENSOORSE INTEGRATSIOONI kohta arvamuslugu!"

EESTI SENSOORSE INTEGRATSIOONI LIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 34 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Eesti Sensoorse Integratsiooni Liit loodi 2022. aastal. Liidu eesmärgiks on olnud tõsta teadlikkust tõenduspõhisest sensoorse integratsioonist ja töötlusest, arendada koostööd (s.h. infovahetus), teha ettepanekuid, esindada ja kaitsta spetsialiste.

Aastatel 2022 ja 2023 on tegutsemisaktiivsus olnud madal. Liidu asutajaliikmed on osalenud aruteludes ja kirjutanud sensoorse integratsiooni ja töötluse teemadel sotsiaalmeedias ning ajakirjanduses. Samuti on liidu asutajaliikmed tegevusterapeutidena teinud ettepanekuid seoses ravijuhenditega. Liidu asutaja liikmed on teavitanud spetsialiste liidu loomisest ning tulevikuks kavatsetud tegevustest. Liidu jaoks on loodud sotsiaalmeedia lehed Facebookis ning registreeritud domeen kodulehe loomiseks.

Liidu juhatuseliikmeteks on endiselt asutajaliikmed: Grete Eiche ja Heldi McCaskill.

EESTI SENSOORSE INTEGRATSIOONI LIIT MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.