Rohkema info nägemiseks:

SPORDIKLUBI ML SPORT RAKVERE MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 9; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SPORDIKLUBI ML SPORT kohta arvamuslugu!"

SPORDIKLUBI ML SPORT RAKVERE MTÜ hetkeolukord

Juba 9 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Spordiklubi ML Sport RAKVERE asutati 14.09.2022.a., eesmärgiga luua parimaid tingimusi võistlus- ja tervisespordi järjepidevaks arenguks, ning propageerida sportlikke eluviise elanikkonna kehalise ja vaimse jõu tõstmiseks Rakvere linnas ja linna lähiümbruses.

2022. majandusaastal alustasime taekwondo treeningutega kahes grupis väikeses saalis aadressil

Spordi 16/Kooli tn 1 Rakveres. Spordiklubis treenis 2022 aastal üle 20 lapse ja noore. Sportlased osalesid Lääne-Virumaa Laste Meistrivõistlusel ja Eesti Meistrivõistlustel, saavutades häid kohti.

2023. aastal on plaan jätkata kahe tugeva grupiga. Uusi õpilasi võtame, kui gruppides kohti vabaneb. Uusi gruppe käesoleva aruande koostamise ajal planeeritud avada ei ole.

Spordiklubi eesmärk on areneda mõõdukalt, kaotamata kontrolli ja kvaliteeti treeningute läbiviimisel.

Juhatuse hinnangul on Spordiklubi ML Sport Rakvere jätkuvalt tegutsev mittetulundusüning.

12.juunil 2023

Marko Levtšenko

Juhatuse liige ja klubi asutaja

SPORDIKLUBI ML SPORT RAKVERE MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.