Rohkema info nägemiseks:

NARVA TULETÕRJEÜHING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 33; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta NARVA TULETÕRJEÜHING MTÜ kohta arvamuslugu!"

NARVA TULETÕRJEÜHING MTÜ hetkeolukord

Juba 33 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Narva Tuletõrjeühing on loodud 23.12.2022. a. Juhatus on neljaliikmeline.

Ühingu tegevuse aluseks on põhikiri.

Kõik MTÜ liikmed on vabatahtlikud, kes osalesid 2023.aastal Eesti Punase Risti poolt korraldatud psühholoogilise esmaabi koolitusel ning omavad vastavat tunnistust.

Aastal 2024 jätkame liikmete koolitamisega.

2023. aastal osalesime mitmes Päästeametis projektis: 1. Kodunõustamine. Eesmärgiks on nimeste elu, tervist ja vara ohustavate sündmuste ennetamine ning võimalike ohuolukordade välja selgitamine.

2. „Ole valmis - kogukondade võimestamine kriisideks valmistumisel 2023” I ja II voor. Meie eesmärgiks oli luua koht, kuhu inimesed saaksid elektri-, gaasi- ja veekatkestuse korral pöörduda. Sihtgrupiks on lähedal asuvate majade elanikud, meie piirkonna töölised ja kõik teised abivajajad.

2024. aasta majandustegevuses jätkab MTÜ Narva Tuletõrjeühing samadel suundadel.

NARVA TULETÕRJEÜHING MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.