Rohkema info nägemiseks:

RÕÕMSAD HÜPPED MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 175; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta RÕÕMSAD HÜPPED MTÜ kohta arvamuslugu!"

RÕÕMSAD HÜPPED MTÜ hetkeolukord

Juba 175 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Rõõmsad Hüpped - küülikute varjupaik tegutseb 2023. aasta jaanuari kuust.

Eesmärgid

Ühingu peamisteks eesmärkideks on aidata kodu kaotanud küülikuid pakkudes neile hoolt, tuge ja peavarju ning teavitada praeguseid ja tulevasi küülikuomanikke küülikute tegelikest vajadustest ja pidamistingimustest.

Küülikute varjupaik asub Viljandi linnast umbes 10 kilomeetri kaugusel, mis on piisavalt vaikne koht, et abivajavad loomad tunneksid end hästi.

Juhatus

MTÜ Rõõmsad Hüpped 2023. aasta juhatuses oli kaks liiget: Kati Sulp ja Martin Enn. Juhatuse liikmed osalevad juhatuse töös vabatahtlikkuse alusel ja ühelegi juhatuse koosseisule juhatuse töös osalemise eest väljamakseid ei tehtud.

Lisaks juhatusele on MTÜ Rõõmsad Hüpped töödest võtnud osa vabatahtlikud, kelle töö on olnud varjupaiga eesmärkide täitmisel oluliseks panuseks.

Annetused 2023. aastal saime hoolivatelt inimeselt rahalisi annetusi 2 416 euro ulatuses. Lisaks annetati küülikutele näiteks heina, maiuseid, toidunõusid ning transpordipuure.

2023. aasta tegevused (cid:127) lõime varjupaigale kodulehe ning sotsiaalmeediakanalid (Facebook, Instagram, TikTok). MTÜ Rõõmsad Hüpped - küülikute varjupaiga

Facebooki lehte hakkas jälgima ligi 400 inimest ning Instagrami lehte veidi alla 100 inimese. Järgneval aastal loodame jälgijate hulka suurendada, et jagatav info jõuaks rohkemate inimesteni.

(cid:127) ehitasime õues elavatele küülikutele kaks eraldiseisvat soojustamata maja (3x3 ja 4x3 meetrit). Majad on küülikute jaoks piisavalt suured, et neil oleks ruumi liikuda. Järgmisel aastal on plaanis juurde ehitada veel üks 3x3 meetrit kinnine maja. Samuti jätkame olemasolevate majade täiendamist ja sisustamist ning ehitame majadele juurde 24/7 juurdepääsuga aedikud, mis on ka võimalikult kiskjatekindlaks tehtud.

(cid:127) korraldasime webinari teemal "Valede pidamistingimuste tagajärged küülikultel", mille viis läbi Eesti Maaülikooli väikeloomakliiniku eksootiliste loomade vanemarst.

(cid:127) esinesime kahel üritusel ettekandega: Linnaloomade seminaril ning Veganmessil. Järgneval aastaL on plaanis veelgi läbi viia loenguid/esinemisi erinevatel küülikutega seotud teemadel.

(cid:127) 2023. aastal jõudis meie juurde kokku 10 küülikut, kellest 3 leidsid endale uued kodud.

(cid:127) tasusime üle 2900 euri ulatuses küülikute raviarveid ja muid nende abistamisega seotud kulusid.

(cid:127) osalesime koostöös 4 loomakaitseorganisatsiooniga kampaanias "Loom pole asi. Tema koht pole poeletil"

OLEME TÄNULIKUD MEIE ANNETAJATELE, VABATAHTLIKELE, TOETAJATELE JA KOOSTÖÖPARTNERITELE. AITÄH, ET AITATE MEIL

KÜÜLIKUID AIDATA!

RÕÕMSAD HÜPPED MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.