Rohkema info nägemiseks:

EESTI RAKENDUSKÕRGKOOLID SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 286; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI RAKENDUSKÕRGKOOLID SA kohta arvamuslugu!"

RKRN tunnustas õpilaste teadusfestivalil noori teadlasi

Rakenduskõrgkoolide Rektorite Nõukogu tunnustas tänavusel õpilaste teadusfestivalil kolme uurimistööd. Võidutööde autoreid, Mart Nikopensiust ja Liisa Viktooria Puuranda, autasustati 400-eurose preemiaga.   Esimese võidutöö autor on Mart Nikopensius Hugo Treffneri Gümnaasiumi 12. klassist, teemaks „Hugo Treffneri Gümnaasiumi õpperuumide akustika ja selle … The post RKRN tunnustas õpilaste teadusfestivalil noori teadlasi first appeared on RKRN.

Loe algallikast rkrn.ee

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Rakenduskõrgkoolide rektorid: rändepoliitika peab toetama hariduspoliitikat

Rakenduskõrgkoolide Rektorite Nõukogu pöördus Vabariigi Valitsuse ja Riigikogu poole, et juhtida tähelepanu vastukäivustele riigi hariduspoliitika eesmärkide ni
rkrn.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.