Rohkema info nägemiseks:

KUKRUSE POLAARMÕIS SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 351; jälgijaid - 10. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KUKRUSE POLAARMÕIS SA kohta arvamuslugu!"

KUKRUSE POLAARMÕIS SA hetkeolukord

Juba 351 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 300 korda.

Tegevusaruanne 2022

Sihtasutus Kukruse Polaarmonis (edaspidi „sihtasutus“) on kantud Anriregistrisse 14.02.2011. Sihtasutuse asutajaks on Kohtla Vald ning asutajaonigusi teostas 2017. aasta lonpuni Kohtla Vallavalitsus.

Sihtasutuse asutamisega andis Kohtla Vallavalitsus Sihtasutusele unle rahalise sissemakse summas 4 000 eurot, mis kanti asutaja poolt enne sihtasutuse registrisse kandmist pangas avatud pangaarvele. Seega kuulub sihtasutus panrast 2017. aastal toimunud haldusreformi Toila Vallavalitsuse konsolideerimisgruppi.

Sihtasutuse tonond juhib unheliikmeline juhatus. Juhatuse liige on Gerli Romanovitsn.

01.04.2011 andis Kohtla Vallavalitsus sihtasutusele tasuta rendile Ida-Virumaal Kohtla vallas Kukruse kunlas Monisa maaunksusel asuva Kukruse monisa peahoone A ja B osad koos seal asuva sisustusega ning hoone unmber jananva maa-alaga kokku vananrtusega 1 239 641 eurot kanibemaksuta summas (edaspidi „monisakompleks“). Rendiobjekti kasutamise otstarve on turismi-ja puhkeobjekt/muuseum. Vastavalt lepingule vonivad pooled lonpetada konnesoleva lepingu igal ajal poolte kirjalikul kokkuleppel.

01.08.2012 andis Kohtla Vallavalitus sihtasutusele rendile Ida-Virumaal Kohtla vallas Kukruse kunlas Monisaaida maaunksusel asuva

Kukruse monisa aidahoone koos sinna juurde kuuluva maaga. Rendiobjekti kasutamise otstarve on abihoone.

2022. aastal andis Toila vald SA rendile kogu mõisahoone.

Sihtasutuse ponhitegevuseks on monisakompleksis paikneva ekspositsiooni tutvustamine ja turundamine ning saalide rent.

Sihtasutuse tulud ettevontlusest moodustasid perioodil 01.01.2022 - 31.12.2022 22771 eurot. Kuna tegemist oli esimese aastaga, kus covid-viruse levikuga seotult ühtegi toetust ei makstud, majandustegevus oli viiruse levikust esimesel poolaastal aga tugevalt mõjutatud, ei ole tulemuste kõrvutamine varasemate aastatega mõistlik. Mõisa majanduslikku seisu mõjutas 2022. aastal lisaks üldine hinnatõus, mis kergitab ettevõtte kulusid ning mõjutab ka külastatavust ning saalide renti, sest klientide igapäevased kulutused on kõrged ning meelelahutuseks jääb rahalisi vahendeid vähemaks.

Sihtasutus kasutas perioodil kui tulenevalt riigi ostsustest majandustegevust ei toimunud, anra konik riigi poolt pakutud toetusmeetmed, mis aitas aasta ilma kadudeta unle elada.

Omavalitsuselt sai sihtasutus toetust 28 500 eurot.

Sihtasutuse ekspositsiooni kunlastas perioodil 01.01.2022 - 31.12.2022.a. 4000 inimest, mis on veerandi võrra rohkem kui aasta enne seda, kuid jääb alla covid-i eelsele keskmisele külastatavusele, kuid toonaseid külastatavuse numbreid aitas tõsta sihtasutuse teatriproduktsioonid. Võttes arvesse, et 2021. aasta esimene ja teine kvartal oli koroonaviirusest oluliselt mõjutatud, kasvas külastatavus suvel ja aasta teisel poolel tavalisele tasemele.

Sihtasutuse korraldatud piirkonna lasteaedadele ja koolidele mõeldud hooajalistest eriprogrammidest oli edukaim jõulumaa. Jõulumaa toimus 18 korda ja seda külastas üle 500 lapse.

Saali renditi 30 korral, mis on samuti võrreldav koroonaeelse perioodiga.

2023. aastal avab sihtasutus majutuseks mõisa läänetiiva, mis aitab külastuste mahtusid kasvatada. Lisaks jätkatakse oma ekspositsiooni tutvustamise ning 2022. aastal soovib sihtasutus vontta rendile monisahoone lanannetiiva, mida varem kasutas kunlaselts. Rendi eesmanrgiks on kasutada tiiba majutuse eesmanrgil, samuti soovitakse pakkuda unmbruskaudsetele kunladele selles tiivas kogukonnakeskuse teenuseid. Just piirkonna inimeste ja vanikeettevontete toetamine on unks 2022. aasta suurimaid prioriteete.

Selleks kaardistatakse piirkonnas toimetavad kansitononlised ja vanikeettevontted, kelle toodete turustamisel saab sihtasutus oma suveniiripoes kaasa aidata. Samuti pakutakse ruume ja erinevaid teenuseid unmbruskonna kunladele.

OLULISEMAD FINANTSSUHTARVUD

Finantssuhtarv Valem 2022 2021

Lühiajalise maksevõime suhtarvud ehk likviidsuse suhtarvud

KUKRUSE POLAARMÕIS SA kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.