Rohkema info nägemiseks:

KULTUURIFOND BALTIISKI PORT-ROGERWIK SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 51; jälgijaid - 6. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KULTUURIFOND BALTIISKI PORT-ROGERWIK kohta arvamuslugu!"

KULTUURIFOND BALTIISKI PORT-ROGERWIK SA hetkeolukord

Juba 51 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Sihtasutus Kultuurifond "Baltiiski Port-Rogerwik" (edaspidi Sihtasutus) oli asutatud ning kantud Äriregistrisse 1. juunil 2012. aastal.

Sihtasutuse majandusaasta moodustab 12 kuud, majandusaasta algus on 1.jaanuaril ning majandusaasta lõpp on 31.detsembril.

Sihtasutuse eesmärkideks on eelkõige Paldiski linna ja Harjumaa kultuuripärandi kaitsmine ja jäädvustamine sh: (cid:127) Paljude kuulsate ajalooliste isikutega nagu tsaar Nikolai II, rahvuskangelane Salavat Julajev, Moskva ja kogu Venemaa patriarh Aleksius II otseselt seotud Paldiski Apostlik Georgi Kiriku taastamine, korrastamine ja kirikuvara tagastamine.

(cid:127) Ainulaadse arhitekti Johann Caspahr Mohri poolt loodud klassitsismi stiilis ainsana maailmas paekivist ehitatud õigeusu kiriku koduloo uurimine ja populariseerimine kogu õigeusuga seotud maailmas.

(cid:127) Kiriku koguduse täisväärtusliku tegevuse taaselustamine ja taastamine, kiriku juures tegutsenud Rootsi kuningriigi alamate koguduse taastamine; (cid:127) Paldiski linna territooriumil maetud Baškiiride rahvuskangelase Salavat Julajev ja tema isa eluloo uurimine ja linna kultuuriruumis jäädvustamine, kultuuriliste sidemete tihendamine Baškiiri Vabariigiga, ühiste projektide elluviimine.

(cid:127) Rikkaliku ajaloo jooksul Paldiski linna eriaegadel külastatud ja linnas elanud mitmete monarhide nagu Peeter I, Jelisaveta Petrovna,

Katariina II, Nikolai II, Wilhelm II ja Moskva ja kogu Venemaa patriarh Aleksius II ja teiste ajalooliste isikute külaskäikude eesmärkide uurimine ja jäädvustamine, kahele monarhidele Nikolai II-le ja Wilhelm II-le ausambade püstitamine.

(cid:127) Erinevate konverentside ja kultuuriürituste korraldamine, Harjumaal asuvate muuseumite tegevusele kaasaaitamine, soome-ugri rahvaste ja

Eestis elavate rahvusrühmade rahvakultuuri säilitamise soodustamine, uurimine ja tutvustamine.

Oma eesmärkidest lähtudes ning nende saavutamiseks Sihtasutus: (cid:127) taotleb raha ja muid vahendeid rahvusvahelistelt, Eesti Vabariigi ning teiste riikide organisatsioonidelt, muudelt isikutelt ja ühendustelt ning asutustelt; (cid:127) taotleb Eesti riikliku arengukava Euroopa Liidu struktuurifondide kasutuselevõtuks rakendusasutustelt ja -üksustelt Sihtasutusele vahendite eraldamist; (cid:127) teeb koostööd Sihtasutusega sarnaseid eesmärke omavate rahvusvaheliste, Eesti Vabariigi ning teiste riikide organisatsioonide, muude isikute ja ühenduste ning asutustega; (cid:127) korraldab tulundusüritusi ning sooritab muid kasumi saamisele suunatud toiminguid niivõrd, kui see on vajalik Sihtasutuse eesmärkide saavutamiseks; (cid:127) töötab välja Sihtasutusele eraldatud vahendite kasutamise põhimõtted, korraldab nende vahendite kasutamist ning sooritab nende vahenditega tehinguid ja muid toiminguid; tegeleb kirjastamise ja reklaamiga oma tegevuse tutvustamiseks ja propageerimiseks; rendib või üürib välja temale kuuluvat või temale hallata antud vara; sooritab muid oma eesmärkide saavutamiseks vajalikke toiminguid.

Sihtasutuse eesmärk ei ole asutajale kasumi teenimine ega selle jaotamine.

Sihtasutuse põhitegevusala Eesti majanduse tegevusalade klassifikaatori järgi on 94995 ehk vaba aja veetmise, meelelahutuse ja kultuurilise tegevusega või huvialadega seotud ühendused ning huviklubid.

Sihtasutuse juhatus koosneb kahest liikmetest, juhatuse liikmetele töö eest juhatuses tasu ei makstud ja soodustusi ei tehtud.

KULTUURIFOND BALTIISKI PORT-ROGERWIK SA kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.