Rohkema info nägemiseks:

DOMINIIKLASTE AJALOOLISE KLOOSTRIKOMPLEKSI SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 154; jälgijaid - 6. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta DOMINIIKLASTE AJALOOLISE KLOOSTRIKOMPLEKSI kohta arvamuslugu!"

DOMINIIKLASTE AJALOOLISE KLOOSTRIKOMPLEKSI SA hetkeolukord

Juba 154 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

2022. aastal on sihtasutus aidanud Rooma-Katoliku Kiriku Peeter-Pauli kogudusel kui sihtasutuse ainuasutajal hallata ajaloolist dominiiklaste kloostrikompleksi ning sisulisi tegevusi on arendatud koos. Enamus kloostrikompleksiga seotud tulusid ja kulusid on seetõttu kajastunud koguduse raamatupidamises ning sihtasutus on teinud kloostriga seotud tegevusi vabatahtliku tööna.

Kloostrikompleksiga seotud heategevuslikest tegevustest saab eraldi välja tuua a) siseõue ja ristikäikude ühekordselt kasutada andmise (seda on võimaldatud mitte ainult kevad-suvisel perioodil, vaid ka teistel aastaaegadel); b) siseõue ja ristikäikude avatuna hoidmise nii linlastele kui linna külalistele. Oma üritusteks on saanud kloostri siseõue ja ristikäike tasuta või soodustingimustel kasutada paljud haridus- ja kultuuriasutused ning muinsuskaitsjad ja ajaloolased ajaloo tutvustamise alasteks üritusteks.

Kloostrikompleks oli külastajatele avatud aastaringselt. Ristikäikude ja kloostri siseõue külastustasu on olnud külastajatele soodne, võrreldes ümberkaudsete samalaadsete objektide hindadega, ning täiesti tasuta saavad kloostri siseõue ja ristikäikudega tutvuda need, kes sisenevad sinna läbi Katariina kiriku. Tasuta saavad kloostrikompleksi külastada ka kuni 7-aastased alaealised.

Kloostri siseõue ja ristikäikudesse sissepääsemist on korraldatud kas vabatahtliku tööna või koguduse töötajate poolt oma tööülesannete kõrvalt. Saadud tulu on suunatud tagasi kloostrikompleksiga seonduvasse, nii infostendide korrastamiseks kui ka siseõue ja ristikäikude hooldamiseks.

2022. aastal põhikohaga töötajaid ei olnud ja töötasu ei makstud. Juhatuse liikmetele tasu ei makstud.

DOMINIIKLASTE AJALOOLISE KLOOSTRIKOMPLEKSI SA kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.