Rohkema info nägemiseks:

NARVA LOOMEINKUBAATOR SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1003; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta NARVA LOOMEINKUBAATOR SA kohta arvamuslugu!"

NARVA LOOMEINKUBAATOR SA hetkeolukord

Juba 1003 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Aasta 2023 ei olnud sihtasutusele lihtne – toimusid muudatused sihtasutuse juhatuses ning paariks kuuks sisuline tegevus seiskus, aktiveerudes taas aasta lõpus. Ometi viisime ellu palju traditsioonilisi ning algatasime mitmeid uusi projekte ja tegevusi, mis edendavad Narvas ja

Ida-Virumaal laiemalt ettevõtlust ja loomemajandust. Uus aktiivne juhatus sai juriidiliselt paika 2024. aasta märtsis, kuid alustas sisulist tegevust juba varem.

Aasta jooksul toimus meie ruumides aadressil Linda 2, Narva (kasutame kaubamärki OBJEKT, meie uuendatud koduleht asub siin: https://objekt.is/about/), üle 30 suurema ürituse, mida külastas kokku ligi 2000 inimest. Suurimad neist olid Spinner-programmi konverents aprillis, Latitude 59

Narva Edge mais, Station Narva ettevõtluspäev septembris ja WEN3-konverents detsembris.

Oleme omas valdkonnas kõigi mõõdetavate andmete alusel Ida-Virumaa tippkeskus ning meie

Narva ruumid on kohalike aktiivsete noorte jaoks olulisemaid tegutsemispaiku.

Viisime edukalt lõpuni EAS-i Loomemajanduse arendamise meetmest aastatel 2017-2019 toetatud suure investeeringuprojekti – selle lõpparuande kinnitasime edukalt mais 2024.

Sihtasutuse Narva Loomeinkubaator kõik ettevõtmised, tegevused ja projektid on suunatud kohaliku kogukonna ja ettevõtlikkuse arendamisele. Eesmärgi saavutamiseks teeme palju koostööd teiste Eesti ja välismaa valdkondlike tegijatega - nii saab Ida-Virumaa parimatelt õppida. Oleme pälvinud hulgaliselt kiidusõnu eri ministeeriumidelt ja mujalt. Nii oli sihtasutuse Narva

Loomeinkubaator 2023. aasta üheks tähthetkeks tiitli „Eesti Ettevõtluse Edendaja 2023“ pälvimine.

Tiitlit annab üle-vabariikliku konkursi kaudu välja Majandus- ja Kommunikatsiooniministeerium ning tiitli pälvimine tähendab, et sihtasutus Narva Loomeinkubaator on oma sisutegevuse poolest ühemõtteliselt Eesti tippkeskus.

Tegevuse jätkamine ja loodu efektiivne kasutamine aga nõuab lisaks sõnalisele kiitusele nii valitsusasutuste kui kohalike omavalitsuste rahalises toetuses väljendunud tahet sihtasutuse tegevust jätkata - turutingimustel ehk klientidele teenuseid müües ei suuda taolised keskused ka

Tallinnas oma rahavoogu positiivsena hoida, meie aga tegutseme Narvas. Täna sihtasutusele eraldatavad napid toetused ei ole piisavad selleks, et OBJEKT saaks oma kasulikku potentsiaali piirkonnas täiel määral realiseerida. Projektipõhised toetused on sihtotstarbelised ning nendega saame katta vaid peamised piirkonna vajadustest tulenevate sisuprojektide otsekulud. Seetõttu peame rõhutama, et suutsime kõik ettevõetu edukalt ellu viia vaid tänu meie meeskonnaliikmete ja meie ümber tekkinud vabatahtlike kogukonna tasustamata tööle, mis tihti tuleb eraelu ja muude töökohtade arvelt. Viimane ei ole aga jätkusuutlik.

Aruande esitamise hetkeks on sihtasutus kustutanud kõik oma võlad peale võla üürileandjale OÜ

Linda Kaks – nii välistasime sihtasutuse vastu alustatava pankrotiprotsessi ohu. Üürivõlg on paraku veelgi kasvanud ning tegevuse jätkumine on hetkel olnud võimalik vaid tänu üürileandja mõistvale suhtumisele ning meie lubadusele püsirahastuse probleemile koostöös ministeeriumide ja sponsoritega aastal 2024 lahendus leida. Üldkulude - üür, kommunaalkulud, tuumikmeeskonna palgad jms - katmiseks vajame täiendavat rahastust suurusjärgus ca 120 000.- eurot aastas ning loodame väga, et terve mõistus võidab ning saavutame koostöös ministeeriumidega aastal 2024 lõpuks jätkusuutliku ja tulevikku vaatava lahenduse. Narva, Ida-Virumaa ja kogu Eesti ühiskonna rõõmuks ja hüvanguks.

Finantssuhtarvud: 31.12.2023 31.12.2022

Maksevõime tase 0,4 0,4 käibevarad/lühiajalised kohustused

Kiireloomuliste maksete tase 0,2 0,4 (käibevara-varud)/lühiajalised kohustused

NARVA LOOMEINKUBAATOR SA kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.