ERAKLIINIK DENTES AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Erakliinik Dentes on pühendunud pakkuma oma patsientidele parimaid hambaproteese. Meie 37-aastane kogemus hambaproteeside valmistamise alal on teinud meist ühe

Erakliinik Dentes: kliendirahulolu on meie prioriteet

Erakliinik Dentes on pühendunud pakkuma oma patsientidele parimaid hambaproteese. Meie 37-aastane kogemus hambaproteeside valmistamise alal on teinud meist ühe juhtiva tootja ja eksportija Eestis. Meie töö on alati keskendunud patsientide rahulolule ja kvaliteedi tagamisele, mis peegeldub meie teenuste ja toodete igas detailis.

Patsientide rahulolu keskmes

Kliendirahulolu on Erakliinik Dentese tegevuse alus. Meie eesmärk on pakkuda teenuseid, mis vastavad ja ületavad patsientide ootusi. Alates esimesest kohtumisest kuni lõpptoote kättesaamiseni on meie personal valmis pakkuma professionaalset ja sõbralikku teenindust. Meie hambalabori spetsialistid kasutavad kaasaegseid tehnoloogiaid ja kvaliteetseid materjale, et tagada täpne ja mugav lõpptulemus.

Personaalne lähenemine iga patsiendi jaoks

Iga patsient on meie jaoks unikaalne. Meie spetsialistid võtavad aega, et mõista iga patsiendi individuaalseid vajadusi ja eelistusi.  Töötame välja lahendused, mis tagavad parima võimaliku tulemuse. Alates töö kavandamisest kuni lõpptulemuseni püüame leida patsiendile sobiva lahenduse, pakkudes professionaalset nõustamist ja tuge igas etapis.

Kvaliteet ja usaldusväärsus

Erakliinik Dentes rakendab oma tootmisprotsessides kvaliteedijuhtimise ISO standardeid, mis tagavad meie toodete ja teenuste kõrge kvaliteedi. Meie hambalabor valmistab kõiki liike hambaproteese, kasutades uusimat tehnoloogiat ja usaldusväärseid materjale. Iga meie poolt valmistatud proteesiga kaasneb proteesipass, mis kinnitab toote kvaliteeti ja pikaealisust.

Kliendid meie keskmes

Meie pühendumus kvaliteedile ja kliendirahulolule on toonud meile palju rahulolevaid patsiente ja usaldusväärseid koostööpartnereid. Meie eesmärk on pakkuda hambaproteese, mis mitte ainult ei taasta naeratust, vaid toovad ka rõõmu ja kindlustunnet igapäevaelus. Oleme tänulikud kõikidele meie patsientidele ja koostööpartneritele usalduse ja toetuse eest.

Tulevikule suunatud

Erakliinik Dentes jätkab oma teenuste ja toodete arendamist, et pakkuda veelgi paremat kvaliteeti ja innovaatilisi lahendusi. Meie eesmärk on jääda juhtivaks hambaproteeside tootjaks ja eksportijaks Eestis ning laiendada oma tegevust ka rahvusvahelisel tasandil. Pühendumus kvaliteedile ja kliendirahulolule on meie tegevuse keskmes ka tulevikus.

Erakliinik Dentes ootab teid, et koos luua kauneid naeratusi ja pakkuda teile parimat hambaraviteenust. Täname teid usalduse eest ja ootame teid meie juurde!

vaata veel

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

ERAKLIINIK DENTES AS tegevusaruanne 2023

Erakliinik Dentes AS keskendub üha enam kõrgeimate tootmisstandardite rakendamisele peamises tegevusvaldkonnas, milleks on hambaproteeside valmistamine nii Eest
ssb.ee
Erakliinik Dentes AS keskendub üha enam kõrgeimate tootmisstandardite rakendamisele peamises tegevusvaldkonnas, milleks on hambaproteeside valmistamine nii Eesti hambaravikabinettidele kui ekspordiks mitmetesse välisriikidesse. Erakliinik Dentes AS – is toimub töö kooskõlas integreeritud juhtimissüsteemile, mis on välja töötatud ja rakendatud vastavuses järgmiste standardite nõuetele: a. ISO 9001:2015, kvaliteedijuhtimissüsteemi standard b. ISO 14001:2015, keskkonnajuhtimissüsteemi standard c. EVS 45001:2018, töötervishoiu ja tööohutuse juhtimissüsteemi standard. Kõigi nimetatud

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.