RANNAROOTSI LIHATÖÖSTUS AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Lihatööstus on pikka aega olnud ülemaailmse toidutootmise nurgakivi, pakkudes olulisi toitaineid ja maitseid, mis on paljude dieetide keskmes. Kuid keskkonnapro

Jätkusuutlikud tavad lihatööstuses

Lihatööstus on pikka aega olnud ülemaailmse toidutootmise nurgakivi, pakkudes olulisi toitaineid ja maitseid, mis on paljude dieetide keskmes. Kuid keskkonnaprobleemide teadlikkuse kasvades on selles tööstuses üha suurem nõudlus jätkusuutlike tavade järele. Jätkusuutlikkus lihatööstuses hõlmab meetodite kasutuselevõttu, mis vähendavad keskkonnamõju, edendavad loomade heaolu ja tagavad majandusliku elujõulisuse tulevastele põlvkondadele.

Jätkusuutlike tavade tähtsus

Jätkusuutlikud tavad on lihatööstuses üliolulised, et lahendada kliimamuutuste, ressursside ammendumise ja eetiliste probleemide pakilisi väljakutseid. Jätkusuutlike meetodite rakendamisega saab tööstus vähendada oma süsinikujalajälge, säästa vett ja minimeerida jäätmeid, säilitades samal ajal kõrged loomade heaolu standardid. Need tavad ei aita mitte ainult keskkonda, vaid parandavad ka liha toodete kvaliteeti ja ohutust tarbijatele.

Peamised jätkusuutlikud tavad lihatööstuses

Eetiline loomakasvatus on jätkusuutliku lihatootmise keskmes. See hõlmab loomadele inimlike elutingimuste pakkumist, juurdepääsu karjamaale ja dieeti, mis on vaba tarbetutest antibiootikumidest ja hormoonidest. Loomade heaolu prioriteediks seades saavad tootjad tagada tervislikuma karja ja kõrgema kvaliteediga lihatooteid.

Lihatööstus on märkimisväärne kasvuhoonegaaside heitkoguste allikas. Selle vastu võitlemiseks võtavad tootjad kasutusele selliseid tavasid nagu rotatsiooniline karjatamine, mis parandab mulla tervist ja seob süsinikku. Lisaks võib taastuvenergiaallikatesse investeerimine ja tarneahelate optimeerimine veelgi vähendada tööstuse süsinikujalajälge.

Vesi on lihatootmises kriitiline ressurss, alates loomade niisutamisest kuni töötlemiseni. Jätkusuutlikud tavad hõlmavad tõhusate veemajandussüsteemide rakendamist, vee ringlussevõttu töötlemisettevõtetes ja põuakindlate söödataimede kasutamist. Need meetmed aitavad säästa vett ja vähendada tööstuse üldist veekasutust.

Tõhus jäätmekäitlus on jätkusuutlikkuse jaoks hädavajalik. See hõlmab loomsete kõrvalsaaduste ringlussevõttu, orgaaniliste jäätmete kompostimist ja jäätmetest energia tootmise tehnoloogiate kasutamist. Jäätmete minimeerimisega saab tööstus vähendada oma keskkonnamõju ja luua täiendavaid tuluvooge.

Pakendamine on lihatööstuse keskkonnajalajälje oluline komponent. Jätkusuutlikud pakendilahendused, nagu biolagunevad materjalid ja taaskasutatavad pakendid, aitavad vähendada jäätmeid ja meelitavad keskkonnateadlikke tarbijaid.

Jätkusuutlike tavade eelised tarbijatele

Tarbijaid, kes valivad jätkusuutlikult toodetud lihatooteid, ootavad arvukad eelised. Nende hulka kuuluvad kõrgema kvaliteediga ja ohutumad tooted ning rahulolu keskkonnasõbralike tavade toetamisest. Jätkusuutlikel lihasaadustel on sageli sertifikaadid, mis kinnitavad tarbijatele nende eetilisi ja keskkonnastandardeid.

Kuidas RANNAROOTSI LIHATÖÖSTUS AS rakendab jätkusuutlikke tavasid

RANNAROOTSI LIHATÖÖSTUS AS on pühendunud jätkusuutliku lihatootmise juhtimisele. Meie tavad hõlmavad eetilist loomakasvatust, süsinikujalajälje vähendamist uuenduslike tehnoloogiate abil, vee säästmist ja tõhusate jäätmekäitlusstrateegiate rakendamist. Samuti eelistame jätkusuutlikku pakendamist, et tagada meie toodete vastavus kõrgeimatele keskkonnastandarditele. Valides RANNAROOTSI LIHATÖÖSTUS AS, võivad tarbijad olla kindlad, et nad toetavad ettevõtet, mis on pühendunud jätkusuutlikkusele ja kvaliteedile.

Võtke täna ühendust RANNAROOTSI LIHATÖÖSTUS AS-iga, et saada rohkem teavet meie pühendumusest jätkusuutlikule lihatootmisele ja kuidas saame rahuldada teie kulinaarseid vajadusi meie esmaklassiliste toodetega.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Grillimise kunst: näpunäiteid täiusliku šašlõki valmistamiseks

Šašlõkk, armastatud roog, mille juured on Kesk-Aasia ja Ida-Euroopa köökides, on grillimise kunsti tõeline näide. Tuntud oma mahlakate ja maitsekate lihavarrast
ssb.ee
Šašlõkk, armastatud roog, mille juured on Kesk-Aasia ja Ida-Euroopa köökides, on grillimise kunsti tõeline näide. Tuntud oma mahlakate ja maitsekate lihavarraste poolest, on šašlõkk väljasõitude ja perede grillipidude lahutamatu osa. Šašlõki grillimise kunsti valdamine nõuab liha valiku, marineerimise ja grillimise tehnikate nüansside mõistmist. Õige Liha Valimine Täiusliku šašlõki alus peitub õige lihalõike valimises. Populaarsed valikud on lambaliha, veiseliha ja kana, millest igaüks pakub unikaalseid maitseid ja tekstuure. Eriti eelistatud on lambaliha õlg, veiseliha sisefilee ja

Meie suitsuvorstide maitsete avastamine

RANNAROOTSI LIHATÖÖSTUS AS-is oleme uhked oma suitsuvorstide valmistamise üle, mis mitte ainult ei eruta maitsemeeli, vaid vastavad ka kvaliteedi ja traditsioon
ssb.ee
RANNAROOTSI LIHATÖÖSTUS AS-is oleme uhked oma suitsuvorstide valmistamise üle, mis mitte ainult ei eruta maitsemeeli, vaid vastavad ka kvaliteedi ja traditsiooni väärtustele. Meie pühendumus kasutada esmaklassilisi koostisosi ja ajaproovile vastu pidanud tehnikaid tagab, et iga amps meie suitsuvorstist on tunnistus meie pühendumusest tipptasemele. Vorstide Suitsutamise Kunst: Maitsetraditsioon Vorstide suitsutamine on iidne kulinaarne kunst, mis annab lihale rikkaliku ja keeruka maitse. RANNAROOTSI LIHATÖÖSTUS AS-is oleme selle käsitöö täiuslikuks viinud, kombineerides traditsioonilisi

RANNAROOTSI LIHATÖÖSTUS AS tegevusaruanne 2023

AS Rannarootsi Lihatööstus on üks Eesti juhtivatest lihatööstustest, mille põhitegevusalaks on lihatoodete tootmine ja turustamine. Ettevõte turustab oma tootei
ssb.ee
AS Rannarootsi Lihatööstus on üks Eesti juhtivatest lihatööstustest, mille põhitegevusalaks on lihatoodete tootmine ja turustamine. Ettevõte turustab oma tooteid Rannarootsi, EHE, Eesti Uluk, Isukas ja Frank Pott kaubamärkide all. 2023. aastal oli ettevõtte käive 25,96 miljonit eurot. Ettevõtte tehased asuvad Läänemaal ning Virumaal. Läänemaal paiknev tootmisüksus on ühtlasi ka üks maakonna suurimaid tööandjaid. Rannarootsi tooteportfelli lisandub igal aastal klassikaliste ja tuntud lihatoodete kõrvale ka Eesti turul esmakordselt esitletavaid uudistooteid. 2023. aastal kasvas sortiment 12

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.