DISAIN DIGESTO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Õigete kardinate valimine võib muuta ruumi tavalisest erakordseks. Siiski, kuna valikuid on palju, on lihtne teha vigu, mis võivad sinu dekoori rikkuda. Selles

5 levinumat viga, mida kardinate valimisel vältida

Õigete kardinate valimine võib muuta ruumi tavalisest erakordseks. Siiski, kuna valikuid on palju, on lihtne teha vigu, mis võivad sinu dekoori rikkuda. Selles postituses uurime viit levinud lõksu, mida kardinate valimisel vältida.

Viga #1: Kangaste ja materjali tähtsuse eiramine

Kangad on erineva kaalu, tekstuuriga ja läbipaistvusega, pakkudes erinevaid esteetilisi ja funktsionaalseid omadusi. Näiteks raske samet võib lisada luksust ja parandada isolatsiooni, samas kui õhuke lina laseb loomulikul valgusel läbi kumada, luues kerge ja õhulise tunde.

Kaalu toa kokkupuudet päikesevalgusega ja soovitud privaatsuse taset, kui valite kangast. Päikese poole jääv tuba võib kasu saada UV-kindlatest materjalidest, samas kui magamistoad võivad vajada pimendavaid kardinaid parema une kvaliteedi tagamiseks.

Viga #2: Värvi ja mustri olulisuse tähelepanuta jätmine

Värvid võivad ruumi tajumist dramaatiliselt mõjutada. Heledad värvid võivad muuta ruumi tunduma suurema ja kutsuvamana, samas kui tumedad toonid loovad hubasema atmosfääri. On oluline valida värv, mis täiendab ruumi paletti ja meeleolu.

Mustrid peaksid olema harmoonias ruumi stiili ja suurusega. Suured mustrid võivad väikese ruumi üle koormata, samas kui väikesed, tagasihoidlikud mustrid võivad suures ruumis kaduma minna. Õige tasakaalu leidmine on ruumi üldise disaini täiustamise võti.

Viga #3: Õigete mõõtude eiramine

Õigesti suurusega kardinad on olulised soovitud välimuse saavutamiseks. Kardinad peaksid olema piisavalt laiad, et katta aken suletuna ja piisavalt pikad, et ulatuda põrandani või aknalauani, olenevalt stiilist.

Kuidas kardinad ripuvad, võib mõjutada nende välimust ja funktsionaalsust. Veendu, et valitud tarvikud toetavad kardinate kaalu ja täiendavad nende stiili.

Viga #4: Toa funktsiooni ja privaatsusvajaduste eiramine

Kaalu, kuidas tuba kasutatakse, kui valite kardinaid. Kodukontor võib vajada valgust filtreerivaid võimalusi, et vähendada ekraanidele peegelduvat valgust, samas kui söögiala võib kasu saada formaalsemast draperiist.

Privaatsus on oluline mure, eriti magamistubade ja vannitubade puhul. Vali kardinad sobiva läbipaistmatusega, et tagada mugavus ja turvalisus.

Viga #5: Hoolduse ja vastupidavuse arvestamata jätmine

Kardinad vajavad regulaarset puhastamist, et säilitada nende välimust ja pikaealisust. Kaalu kanga hooldusjuhiseid ja kas oled valmis nende eest hoolitsema.

Kõrge läbikäidavusega alad võivad vajada vastupidavamaid kangaid, mis taluvad sagedast pesemist. Esteetiliselt meeldivate ja vastupidavate materjalide valimine tagab, et sinu kardinad peavad ajale vastu.

Otsid isikupärastatud kardinlahendusi, mis tõstavad sinu ruumi esile? Võta ühendust DISAIN DIGESTO OÜ-ga ekspertide disaininõuannete saamiseks, mis on kohandatud sinu unikaalsetele vajadustele.

Vaata rohkem

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

DISAIN DIGESTO OÜ tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus 1995. aastal tegevust alustanud Disain Digesto OÜ pakub täna üht rikkalikumat disain- ja dekoratiivkanga valikut Eestis.  Alustanud oma äri tekstii
ssb.ee
Sissejuhatus 1995. aastal tegevust alustanud Disain Digesto OÜ pakub täna üht rikkalikumat disain- ja dekoratiivkanga valikut Eestis. Alustanud oma äri tekstiilimüügi ning tekstiilkardinate valmistamisega, on nüüdseks ettevõtte tegevusvaldkond oluliselt laienenud. Tekstiilidele on lisandunud vaibad, tapeedid, kardina aksessuaarid, riputussüsteemid, kardinapuud, tehnilised kardinad (rooma-, voldik-, paneel-, ruloo-, riba- ja lamellkardinad). Disain Digesto OÜ juht Mikk Lainvoo unistab, et ühel päeval on meil kõigil võimalik elada jätkusuutlikes, tarkades ja nii bioloogiliselt kui ka

Mida peaksite teadma valides enda interjööri tapeeti?

Tapeet võib muuta ruumi tavalisest suurepäraseks, lisades sügavust, soojust ja iseloomu. Õige tapeedimuster mitte ainult ei täienda mööblit ja dekoori, vaid pee
ssb.ee
Tapeet võib muuta ruumi tavalisest suurepäraseks, lisades sügavust, soojust ja iseloomu. Õige tapeedimuster mitte ainult ei täienda mööblit ja dekoori, vaid peegeldab ka elanike isiksust. See on võimas tööriist sisekujunduses, mis võib teha julge avalduse või peenelt siduda ruumi kokku. Tapeedimustrid varieeruvad geomeetrilistest kujunditest ja joontest kuni orgaaniliste lillede ja maastikeni. Tekstuurid võivad lisada seintele taktiilset mõõdet, pakkudes viimistlusi nagu reljeefne, foolium või roogkangas. Mustrite ja tekstuuride koosmängu mõistmine on oluline ühtse ilme loomiseks.

Kuidas võib kohandatud õmblemisteenus muuta teie kodu esteetikat?

Isikupärastatud interjöörid on enamat kui lihtsalt trend; need on individuaalse stiili ja isiksuse peegeldus. Kohandatud õmblemine pakub koduomanikele ja ettevõ
ssb.ee
Isikupärastatud interjöörid on enamat kui lihtsalt trend; need on individuaalse stiili ja isiksuse peegeldus. Kohandatud õmblemine pakub koduomanikele ja ettevõtetele võimalust oma ruumidesse tuua identiteeti ja eksklusiivsust. Täpselt teie kodu spetsifikatsioonidele vastavalt kohandatud õmblustööd võivad tõsta iga toa esteetikat, muutes selle tõeliselt ainulaadseks. Kohandatud õmblemine hõlmab teenuste valikut alates eritellimusel aknakatetest kuni ainulaadsete polsterdustöödeni. See hõlmab täiuslike kangaste valimist, mustrite kujundamist ja mõõtude järgi valmistatud esemete loomist. See

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.