SMARTEN LOGISTICS AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 11 116 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 81 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja komm

SMARTEN LOGISTICS AS hetkeolukord

Juba 11 116 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 81 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 300 korda.

Tegevusaruanne 2023

JUHATUSE TEGEVUSARUANNE

Kontsern

Smarten Logistics kontserni kuuluvad emaettevõtja AS Smarten Logistics (edaspidi ka “emaettevõtja”) ja tütarettevõtja OÜ S-Marten Ladu (edaspidi ka “tütarettevõtja” ning koos “kontsern”).

AS Smarten Logistics konsolideeritud netokäive oli 2023. aastal 19 789 tuhat eurot (2022.a:19 561 tuhat eurot). Kontserni auditeeritud kasumiks kujunes 95 tuhat eurot (2022.a kahjum: 1 739 tuhat eurot). Kontserni bilansimaht seisuga 31.detsember 2023 oli 27 482 tuhat eurot (2022.a: 25 210 tuhat eurot) ja omakapitali suurus 398 tuhat eurot (2022.a: 303 tuhat eurot).

Kontserni keskmine töötajate arv taandatuna normtundidele 2023.a. oli 317 inimest (2022.a: 293 inimest) ja töötajatele arvestatud tasude summa (ilma sotsiaalmaksu ja töötuskindlustusmakseteta) oli 5 321 tuhat eurot (2022.a: 4 945 tuhat eurot).

AS Smarten Logistics

AS Smarten Logistics tegeleb peamiselt kahe põhivaldkonnaga: laoteenused ja Eesti sisene transport.

Pakume laoteenuseid, mis hõlmavad kaupade vastuvõttu, ladustamist, komplekteerimist ja väljastamist. Meie laoteenused on kohandatud vastavalt klientide vajadustele, pakkudes nii lühiajalist kui ka pikaajalist ladustamist.

Tegeleme kaupade transpordiga Eesti piires, tagades kiire ja usaldusväärse kohaletoimetamise. Meie transporditeenused hõlmavad nii väikesaadetisi kui ka täiskoormate vedu.

2023 aasta eesmärk oli taastuda energia-, kütuse- ja tööjõukriisist ning keskenduda ettevõtte kasumlikkusele. Eesmärgiks oli pakkuda kiiremat ja täpsemat tellimuste täitmist. Käivitasime esma- ja kesktasandi juhtide juhtimisalase koolitusprogrammi ja uuendasime värbamisprotsessi, et tagada parimate talentide värbamine ja hoidmine. Tööjõukriis näitas paranemise märke, mistõttu ei pidanud kasutama välist tööjõudu.

Eesti majanduse üldine areng ja majanduskasv mõjutavad otseselt meie tegevust. 2023. aastal oli majanduskasv Eestis stabiilne, mis tõi kaasa suurenenud kaubavoogude liikumise. Selle tulemusena suurenes nõudlus meie logistikateenuse järele. Inflatsioon ja tööjõukulude tõus avaldasid siiski olulist mõju meie tegevuskuludele. Kasumlikkust mõjutasid stabiilsem energiaturg, tööjõupuuduse olukorra leevenemine, uute klientide lisandumine ja teenuse efektiivistamine.

Aasta teises pooles värskendasime ettevõtte strateegiat ja struktuuri. Jätkasime lean-põhimõtete integreerimist meie igapäevastesse tegevustesse. Lean-mõtteviis on saanud meie ettevõtte kultuuri osaks.

Keskendusime klientide vajaduste paremale mõistmisele, et saada vajalikku tagasisidet meie teenuste täiustamiseks.

IT osakond tegeles riskide maandamisega, et tagada meie süsteemide turvalisus ja jätkusuutlikkus. Parandasime andmehaldusprotsesse, et tagada andmete täpsus ja usaldusväärsus.

2023. aastal jätkuvalt kohanesime ootamatute sündmustega, rakendades uuenduslikke lähenemisviise ning keskendudes strateegilisele mõtlemisele ja lean-tegevustele. Need meetmed on võimaldanud meil säilitada meie konkurentsieelist logistikasektoris ning pakkuda klientidele kvaliteetseid ja usaldusväärseid teenuseid ka tulevikus.

Meie tegevus mõjutab keskkonda läbi transpordi ja laohoonete energia tarbimise. Oleme võtnud kasutusele mitmeid meetmeid, et vähendada meie keskkonnajalajälge, sealhulgas optimeerinud transpordimarsruutide kasutamine ja energiasäästlike lahenduste rakendamine meie laohoonetes.

AS Smarten Logistics panustab kohaliku kogukonna arengusse, pakkudes töökohti. Meie töötajate heaolu ja tööohutus on meie jaoks prioriteet, mistõttu investeerime pidevalt töötingimuste parandamisse ja töötajate arendusse.

Peamised finantssuhtarvud 2023 2022

Müügitulu (tuh EUR) 19 789 19 561

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.