VAAPUR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 478 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga komment

VAAPUR OÜ hetkeolukord

Juba 478 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Margus Mäll (25.06.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2023

Vaapur OÜ peamiseks tegevusalaks on raamatupidamisteenuse ja maksualase nõustamise pakkumine põhiliselt väikefirmadele, kellel ei ole väikese töömahu tõttu otstarbekas eraldi raamatupidajat palgata. Raamatupidamist teostatakse algusest lõpuni, st. alustades algdokumentide sisestamisest kuni bilansi, kasumiaruande, rahavoogude aruande, statistikaaruannete, majandusaasta aruande jms koostamiseni. Samuti koostatakse klientidele raamatupidamise sise-eeskirju, konsulteeritakse raamatupidamist ja maksundust puudutavates küsimustes ning esindatakse kliente Maksu- ja Tolliametis.

Lisaks pakkus ettevõte aruandeaastal EAS-i projekti juhtimise teenust ning ärinõustamist ja erinevaid muid juhtimisteenuseid.

Aruandeaastal moodustas Vaapur OÜ müügitulu 38 659 eurot (2022.a vastavalt 44 612 eurot) ning majandusaasta tulemiks oli kasum summas 7 980 eurot (2022.a vastavalt 2 834 eurot).

Aruandeaastal töötas ettevõttes täistööajale teisendatult keskmiselt 1 töötaja, kelle palgakulud ilma sotsiaalmaksudeta moodustasid 12 348 eurot (2022.a samuti keskmiselt üks töötaja palgakuluga kokku 19 664 eurot).

Osaühingu juhatus on üheliikmeline, juhatuse liikmele temaga lepingu lõpetamise korral hüvitist ei maksta.

Aruandeaastal omanikele dividende ei makstud.

Järgmisel majandusaastal plaanitakse jätaka samadel tegevusaladel sarnases mahus.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.