VOLAND PLUSS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1468 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommen

VOLAND PLUSS OÜ hetkeolukord

Juba 1468 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

OÜ Voland Pluss peamine tegevusala on mööbli, valgustite ja muude kodutarvete jäemüük spetsialiseeritud kauplustes, milles ettevõte on saavutanud kindla turuosa. Sissetoodud mööblikaubad realiseeriti Eesti Vabariigis, peamiselt Ida-Virumaa regioonis. Ettevõtte toodete nomenklatuuri kuuluvad pehme mööbli komplektid, magamisgarnituurid, kappid, sektsioonid, lauad, diivanid ja voodid. Toodete sortiment 2023. aastal võrreldes 2022. aastaga ei muutunud.

Aruandeaastal OÜ Voland Pluss jätkas koostöö oma põhilise koostööpartneritega. Põhilised koostööpartnerid on Poola ja Saksamaa mööbli tootmise firmad.

Järgmisel aastal plaaniks oleks laiendada mööbli valikut, mis annab võimaluse esitleda suuremalt meie laia valikut, nii mööbli kui ka sisustus elementide näol.

Aruandeaastal moodustas OÜ Voland Pluss müügitulu 472 806 eurot (2022 vastavalt 475 011 eurot), käive vähenes aastaga 0,5%. Ettevõtte müügitulust moodustas 100% müük Eestis. OÜ Voland Pluss aruandeperioodi kasumiks kujunes 19 346 eurot (2022 vastavalt 24 390 eurot).

Aasta 2023 põhilisemad mured Eesti ja Euroopa turul oli kiire intresside tõus ning üleüldine elukallidus ja inflatsiooni koosmõju majapidamistele ning tootjatele. Suurenenud kulude tõttu on näha raskusi mitmetel majandussektoritel mis otseselt mõjutavad jaekaubandust ja mööblitööstust suurel määral.

Positiivset prognoosi järgmiseks aastaks on raske teha, kuna majanduslangus võib mõjutada käibele negatiivselt. Seega 2024 aasta eesmärgiks on kinnitada müügimahud samal tasemel nagu eelmisel aastal. Oma tegevusvaldkonnas ettevõtte juhatus arvestab suurenenud finantsriskidega tulenevalt raskest olukorrast majanduses.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.