ESCANDO EESTI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 2126 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puu

ESCANDO EESTI OÜ hetkeolukord

Juba 2126 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

OÜ Escando Eesti tegeleb suhkru pakkimisega.

2023. aastal jätkus OÜ Escando Eesti traditsioonilise äritegevuse mahtude stabiilne kasv ja eelmistel aastatel saavutatud turuosa kindlustamine.

Lisaks astuti samme turuosa suurendamiseks samas valdkonnas.

Tulud, kulud ja kasum 2023. aastal moodustas OÜ Escando Eesti müügitulu 699 294 eurot. Müügitulust moodustas 100% toodangu müük. Ettevõtte 2023. aasta puhaskasum moodustab 95 423 eurot.

Personal

Keskmine töötajate arv 2023. aastal oli 4 inimest. 2023. aastal moodustas ettevõtte tööjõukulud (palgakulu ja sotsiaalmaksukulu) 47 971 eurot.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

OÜ Escando Eesti põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on firma turupositsiooni säilitamine, klientide baasi laiendamine ja kindlustamine jahenenud majanduskeskkonnas. Juhtkonna üheks prioriteediks on jätkuvalt tootmise efektiivsuse suurendamine läbi tootmisprotsessi optimiseerimise.

OÜ Escando Eesti on jätkuvalt tegutsev.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.