AXELSBERG OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 618 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga komment

AXELSBERG OÜ hetkeolukord

Juba 618 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ AXELSBERG on perefirma, mis võimaldab pereliikmetel teha erialast tööd mitmesugustele firmadele, kuid toota ka ise. Põhitegevusteks on kujunenud filmide tootmisega seotud tegevused ning tõlke- ja tõlkimisteenuste osutamine, eriharuks tôlkimine rootsi keelest ja rootsi keelde.

Pikemaajaliseks kliendiks on Egmont Eesti AS, kellele tehakse jooksvaid tõlke- ja toimetamistöid. Tõlkimisega kaasneb ka olulise tegevusena tõlketekstide toimetamine mitmesugustele kirjastustele nagu Varrak, Hea lugu, Eesti Kunstimuuseum. Regulaarselt tehti tõlketööd ka Saksa firmale AboutYOU AG ja Co.KG. Oma kahekümne viiendal tegevusaastal tõlgiti ja toimetati rootsi, soome, inglise, ja saksa keelest.

Lisaks lõpetati esimese iseseisva riiklikul toel valminud dokumentaalfilmi "Kukerpillide rapsoodia" tootmine. Selleks saadi sihttoetust

Kultuurkapitalist ja Eesti Filmi Sihtasutusest. Film esilinastus 2022. aasta 7. septembril ja leidis laialdast vastukaja. Firma korraldas ka filmi levi, saades selleks sihttoetust Eesti Filmi Instituudist. "Kukerpillide rapsoodia" linastus paari kuu jooksul kinodes üle terve Eesti, lisaks on kättesaadav Telia ja Elisa videolaenutusplatvormidel. Pärast linastust ETV-s on film tasuta vaadatav Jupiteris ja platvormil Arkaader.

Lõppesid ka tööd filmiga "Gorikaturist" (tootjaks Filmivabrik OÜ ja A-Film Eesti), kus Raimo Jõerand oli stsenarist, režissöör ja monteerija.

"Gorikaturist" valmis 2023. aasta alguses.

Firma käive oli 62277 eurot. Töötajaid on kaks ja teevad erialast tööd. Juhatuse liikmeks olemise eest nad tasu ei saa.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.