Rohkema info nägemiseks:

AXELSBERG OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 680; jälgijaid - 6. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta AXELSBERG OÜ kohta arvamuslugu!"

AXELSBERG OÜ hetkeolukord

Juba 680 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Raimo Jõerand (10.09.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2023

OÜ AXELSBERG on perefirma, mis võimaldab pereliikmetel teha erialast tööd mitmesugustele firmadele, kuid toota ka ise. Põhitegevusteks on kujunenud tõlke- ja tõlkimisteenuste osutamine, eriharuks tôlkimine rootsi keelest ja rootsi keelde, lisaks filmide tootmisega seotud tegevused. Pikemaajaliseks klientideks on Egmont Eesti AS ja Saksa firma AboutYOU AG ja Co.KG, kellele tehakse jooksvaid tõlke- ja toimetamistöid. Tõlkimisega kaasneb ka olulise tegevusena tõlketekstide toimetamine mitmesugustele kirjastustele nagu Varrak, Hea lugu,

Rahva Raamat, Eesti Kunstimuuseum. Oma kahekümne seitsemandal tegevusaastal tõlgiti ja toimetati rootsi, soome, inglise, ja saksa keelest.

Lisaks tegeldi 2022. aastal toodetud dokumentaalfilmi "Kukerpillide rapsoodia" levitamisega, milleks saadi sihttoetust Eesti Filmi Sihtinstituudist.

Samuti osutati uue tegevusalana ka mõningaid haridusalaseid konsultatsiooniteenuseid.

Lõppesid ka tööd filmiga "Gorikaturist" (tootjaks Filmivabrik OÜ ja A-Film Eesti), kus Raimo Jõerand oli stsenarist, režissöör ja monteerija.

"Gorikaturist" valmis 2023. aasta alguses ja pälvis Kultuurkapitali aastapreemia.

Firma käive oli 55 212 eurot. Töötajaid on kaks ja teevad erialast tööd. Juhatuse liikmeks olemise eest nad tasu ei saa.

AXELSBERG OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.